Başkan Yetim, Karaköprü’yü Kutladı

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim TFF 3. Ligine yükselen Karaköprü Belediyespor'u tebrik etti.

Play-Off final maçında Mersin Arena stadında oynanan karşılaşmada rakibi Mardin 47Spor’u penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek TFF Profesyonel 3. Ligine yükselen Karaköprü Belediyespor’u tebrik eden Başkan Yetim, “Karaköürü Belediyesporumuzu canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu adına açıklama yapan Kulüp başkanı Emin Yetim, Şanlıurfa’nın ikinci bir profesyonel takımı daha olduğunu belirtirken, “Sezon başından buyana azimli bir şekilde şampiyonluk yolunda yarışmaya devam ettiler. Zorlukların üstesinden gelerek finale kadar geldiler. En sonunda Şanlıurfamıza şampiyonluk armağan ettiler. Burada emeği geçen herkese şahsım ve kulübüm adıma teşekkürlerimi sunuyor. Karaköprü Belediyesporumuzu tebrik ediyor 3. Ligde başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

22 Nis 2017 - 21:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.