Başkan Kudat’tan Taraftarlara Çağrı

Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat Cumartesi günü Mersin'de Mardin 47 Spor ile oynanacak 3. lige çıkma play off maçı için taraftara çağrıda

Başkan Kudat’tan Taraftarlara Çağrı
Video için play'e tıklayın

Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, Cumartesi günü Mersin'de Mardin 47 Spor ile oynanacak 3. lige çıkma play off maçı için taraftara çağrıda bulundu. Başkan Kudat, şampiyonluk için taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 2. grubu lider bitirerek 3. lig play off oynayacak olan Karaköprü Belediyespor, 22 Nisan Cumartesi günü Mersin'de 1. grubun lideri Mardin 47 Spor ile karşılaşacak. Kazananın 3. lige çıkacağı maçta taraftarların Karaköprü Belediyespor'u yalnız bırakmaması içi Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu çağrıda bulundu.

Zorlu grubu lider bitirerek ilk hedeflerine ulaştıklarını söyleyen Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, 3. lig hedefi için de son 90 dakika kaldığının altını çizdi. Başkan Kudat, bugüne kadar kendilerine destek veren taraftardan bu maçta da büyük destek beklediklerini ve Mersin'de kendilerini yalnız bırakmalarını istemediklerini dile getirdi.

Başkan Kudat şunları söyledi: "Sezon başında yola çıktığımızda hedefimiz grubu birinci bitirdikten sonra play off maçını da kazanıp Şanlıurfa'nın ikinci profesyonel takımı olmaktı. Allah'a şükür ki ilk hedefimizi tamamladık ve grubumuzu lider bitirdik. Şimdi de Mardin ile play off oynayacağız ve inşallah kazanarak 3. lige çıkacağız. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen taraftarımızın Mersin Arena'da oynanacak maçta bizi destekleyeceğine inanıyorum. Cuma günü taraftarımız için otobüsler kaldırılacak, Mersin'e onları ücretsiz taşıyacağız. Mersin ve çevresindeki Şanlıurfalıları da bu önemli maçta bizi desteklemeye bekliyoruz."

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise BAL liginin en zor grubundan lider çıkarak büyük bir başarıya ulaştıklarına dikkat çekerken, Mardin maçını da kazanıp asıl hedeflerine ulaşacaklarını kaydetti. Şahapoğlu, "Sezon başından beri futbolcularımız özveriyle mücadele etti, zor maçlardan alnının akıyla çıktı. İnşallah Mersin'deki play off maçından da galip gelerek Şanlıurfa'ya bir profesyonel takım daha kazandıracağız. Sezon başından beri bizim yanımızda olan taraftarımızdan isteğim orada da bizi yalnız bırakmamaları ve destek vermeleridir. İnşallah orada onlarla birlikte şampiyon olarak Urfa'ya döneceğiz" diye konuştu.

Bu arada Karaköprü Belediyespor'un Mardin 47 Spor ile Mersin Arena'da yapacağı maç için ücretsiz otobüs kaldırılacağı ve maça gitmek isteyenlerin taraftar gruplarına isim yazdırması gerektiği öğrenildi.

20 Nis 2017 - 10:17 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.