Başkan Çiftçi Urfaspor Kulübünü Ziyaret Etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi şike olayları ile ilgili Urfaspor Kulübünü ziyaret ederek destek vereceğini söyledi.

Başkan Çiftçi Urfaspor Kulübünü Ziyaret Etti
Ömer H
Video için play'e tıklayın

ŞanlıurfaBüyükşehirBelediyeBaşkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, gerek şike konusundaki şikayetlerinden dolayı ve gerekse takım çalışmalarında desteklerini ifade etti. Başkan Çiftçi: " Şanlıurfa Büyükşehir Meclisimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımız her zaman her dönem kulübün yanındadır" dedi.

Şanlıurfaspor tesislerinde Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Başkan Çiftçi, Şanlıurfaspor'un 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği

TFF

1. Ligde şike ile küme düşürüldüğü iddiasıyla Şanlıurfaspor'un TFF'ye yaptığı şikayet değerlendirildi.

Şanlıurfaspor'un kentin markası olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi: "Şanlıurfaspor Şanlıurfa'nın marka değeridir. Şanlıurfa 1 Milyon 942 bin nüfusuyla takımının yanındadır. Şanlıurfa Büyükşehir Meclisimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımız her zaman her dönem kulübün yanındadır. Bu dönem aynı hassasiyet ve sorumlulukla yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Kulüp yönetim kurulu arkadaşlar sportif anlamda çalışmalarını yapıyorlar. Bizde gerekli katkıları sağlarız. Ortaya çıkan şike iddiası şehrin tamamını ilgilendiriyor. Konu Türkiye Futbol Federasyonun ilgili kurularında değerlendirme aşamasındadır. Önümüzdeki Salı günü bir karar bekleniyor. Şanlıurfaspor'un hakkının peşinden olduğumuzu belirtiyoruz. Türkiye Futbol Federasyonun hakkı teslim edeceğine inanıyoruz. Şanlıurfaspor'un hakkını Şanlıurfa'ya teslim edeceğine güvenimiz tamdır. Şanlıurfaspor şehrimizin en önemli parçasıdır. Tüm Şanlıurfalıların yüreğinde yer edinmiştir. Dolayısıyla verilebilecek haksız bir karar tüm Şanlıurfa'yı zedeleyebileceği gibi bizleri de daha fazlasıyla zedeleyecektir. Biz inanıyoruz ki bu konuda hakka uygun, hukuka uygun, bilgi, belgelere ve delilere dayalı şekilde hareket edileceğini bekliyoruz" dedi.

ÇİFTÇİ: ŞANLIURFASPOR YOLUNA DEVAM EDECEK

Şanlıurfaspor'u güzel günler beklediğini belirten Başkan Çiftçi: "Sportif anlamda bazı dönemlerde parlak bazen de düşüşlerin yaşanır. Önemli olan renklere bağlılıktır. Her zaman o renklere destek vermektir. Şanlıurfaspor Yöneticilileri realiteye uygun bir şekilde hareket ederek ve Şanlıurfaspor'un kaynaklarını en rantabıl bir şekilde değerlendirip tribünleri dolduracak, iyi bir takım oluşturup yoluna devam edeceğine inanıyoruz" diyerek hep birlikte Şanlıurfaspor'u güzel günlere kavuşturmak istediklerini belirtti.

Başkan Çiftçi'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim: "Şanlıurfaspor'a şimdiye kadar verdiği destekten dolayı sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz. Kulüp olarak transfer çalışmalarımızı ve şike olayında yaptığımız şikayetleri paylaştık" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından takımın transfer çalışmaları ve yapılacak transferler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Tüm Şehir olarak birlik ve beraberlik içinde haklı davamızın sonuna kadar gideceğiz. TFF'ye güveniyoruz inşallah üzerine düşeni yapacaktır.

Şike davasında Hukuki süreç başlamıştır. Bize şike yapanlara karşı Hukuk mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.Şanlıurfaspor sahipsiz değildir

Şanlıurfamızın marka değeri olan Şanlıurfaspor sahipsiz değildir.Dün olduğu gibi bugünde kulübümüzün yanındayız.Şike davasının takipçisiyiz.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyelerimizle Bir Araya Geldik. Kulübümüzün ve Yönetimin Her Zaman Yanındayız.

16 Tem 2017 - 18:17 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.