Başarılı Kaptan Yuvasına Geri Dönmek İstiyor

Futbolculuk dönemimde Şanlıurfa Beldiyespor'da başarılı bir grafik çizen Zeki Yılmaz Urfa'da tekrardan hizmet vermek istiyor.

Taner
Haber albümü için resme tıklayın

Büyük kaptan olarak Şanlıurfalıların gönlünde taht kuran ZekiYılmaz Urfa sporun başında görünmek istediğini gerek disiplinli hareketleri gerekse futbolcularla olan iletişimi çok iyi olan Yılmaz Urfa'da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Daha önce bilindiği üzere Şanlıurfa belediye spor, Van spor,Anadolu Üsküdar Belediye spor’da başarılı bir grafik çizen başarılı teknik hoca Urfa için her şeye varım dedi..

‘BİRÇOK TAKIMDA TOP KOŞTURDU’

1976 Van doğumlu olan Yılmaz, 1993 yılında Van spor’da futbola başladı. 1996 yılına kadar Van spor’da forma giydikten sonra, sırası ile Yüksekova Bld spor, Silopi Bldspor, Siirt jetpa spor , Ağrı spor , Batman Petrol spor, Zonguldak spor,Şanlıurfaspor, Şanlıurfa Bld spor olmak üzere 13 yıl dışarda futbol hayatını sürdüren büyük kaptan lakaplı Zeki Yılmaz, 2008 yılında Van'a geri döndü.

Belediye Van spor 3 yıl futbol oynadıktan sonra futbola veda etti. 17 yıl profesyonel olarak futbol oynayan Zeki Yılmaz, 9 yılda değişik 4 takım da takım kaptanlığını yaptı. Bundan dolayı da büyük kaptan lakabını aldı. 2011 yılında futbolu bıraktıktan sonra, bir yıl sportif direktörlük yapan Yılmaz, daha sonra teknik direktör olarak yeşil sahalara çıktı.

22 Tem 2017 - 17:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.