BAL’ın Tadı Kaçmaya Başladı

Bölgesel Amatör Liginde Şanlıurfa'yı temsil eden Büyükşehir Belediyespor ile 11 Nisanspor haftayı puansız kapatırken ligde BAL'ın tadı iyice

Hedef Spor Toto 3. Lige çıkma yolunda Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta 7. Hafta maçları tamamlandı. Şanlıurfa’yı BAL liginde temsil eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile 11 Nisanspor haftayı puansız kapattılar.

Süper amatör kümeden bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ligde oynadığı 7. Hafta maçında deplasmanda Dersim 62 Spor’a 1-0 mağlup oldu. Deplasmanda oynamasına rağmen çok başarılı bir futbol sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyspor bir türlü istediği golü bulamayınca sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde 7. Hafta sonunda şampiyonluk yolunda istenmeyen bir mağlubiyet alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 16 puanla 4. Sırada bulunuyor.

11 NİSANSPOR’UN GALİBİYET HASRETİM DEVAM EDİYOR

Bölgesel Amatör Liginde 5. Sezondur mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisanspor bu sezon maddi imkansızlıklarla boğuşarak bir türlü lige adapta olamadı. Sezona kendi evinde oynadığı Dersim 62 Spor’a 1-0 mağlup olarak başlayan 11 Nisanspor daha sonra oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Elbistan Belediyespor’a 1-0 mağlup olduktan sonra bir türlü galibiyetle tanışamadı.

Ligde iki beraberliği bulunan 11 Nisanspor grupta 12. Sırada bulunuyor. 11 Nisanspor bu hafta deplasmanda Kahta Dirilişspor ile oynayacak.

ZİRVEDE SAHİBİ SARIKIŞLA BELEDİYESPOR

Türkiye Spor Toto 3. Lige yükselme yolunda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden takımlar arasında büyük çekişme devam ediyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Sarıkışla Belediyespor ligin 7. Haftası geride kalırken, şimdiye kadar istediği sonuçları aldı.

Ligin 7. Haftasında deplasmanda oynadığı 920 Maraşspor’u gol düello sonunda 3-2 mağlup ederek liderliği kimseye kaptırmayan Sarıkışla Belediyespor’da taraftarlar çok mutlu. 7. Hafta sonunda 21 puanla zirvede yer alan Sarıkışla Belediyespor en yakın takipçisi Dersin 62 Spor ile arasında 2 puan bulunuyor. Sarıkışla Belediyespor’un mağlubiyeti bulunmuyor.

DERSİM 62 SPOR’UN GÖZÜ ZİRVEDE

BAL liginde zirve mücadelesi veren namağlup Dersim 52 Spor gözünü liderliğe dikti. Ligin 7. Haftası geride kalırken Şanlıurfa’yı temsil eden iki takım mağlup ederek rakiplere gözdağı veren dersin 63 Spor 10 puanla ikinci sırada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfa Belediyespor’u 1-0 mağlup ederken altın değerinde 3 puana sahip olan dersim 62 Spor zirveyi ele geçirme planlarını yapıyor. Dersin 62 Spor bu hafta deplasmanda lider Sarıkışla Belediyespor ile çok kritik bir maça çıkacak.

08 Kas 2018 - 08:22 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.