BAL’da Takım Değiştiren Futbolcular

Bölgesel amatör liginde şimdiye kadar takım değiştiren 25 futbolcu gittikleri takımlarda başarılı oldular.

Türkiye 3. Lige yükselme Bölgeselamatörliginde bir çok takımlarda oynayan 25 futbolcu oynadıkları takımlara damgasını vurdular. Sezon başından bu yana bir çok takımların da değişik formaları giyen , değişik takımlarda oynayan 25 futbolcu arasında Şanlıurfa’yı Bölgesel Amatör liginde temsil eden Karaköprü Belediyespor ile 11 Nisanspor takımlarında forma giyen futbolcularda bulunuyor.

Sen başında 11 Nisanspor’da mücadele eden Ali Mesut gibi bir çok futbolcu ara transferde takım değiştirmiş olup başarılı olmuşlardır.
İşte ara transferde ve sezon başında takım değiştiren 25 futbolcu gittikleri takımlarda başarı grafiğini en üst seviyeye çıkartarak başarılı olmuşlardır. Takım değiştiren 25 futbolcular şunlardır : Ahmet Tuna Akıl, Turgay An, Tugay Komşu, Ferhat Uysal,Ndong-meye Laurys İbrahim Ülüm, Ali Mesut, Mustafa Can Cap, Mustafa Avcı, Selim Dağ, Deniz Işık, M Ali Yakışık, Erdal Küçükkara, Oğuz Başaran, Abidin Fikirli, Burçağ Evrim Başel, Emin Aba, Muhammet Kurt, İbrahim Akyūz, Recep Doğan, Cemal Deliktaş, Yusuf Çelik, Cemil Karakum, Eyüp Rıdvan Karakaş, Lucas Rodriguez


İBRAHİM ÜLÜM İLE KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ÇOK MUTLU

Şanlıurfa’yı Bölgesel amatör ligi 2. Grupta temsil eden Karaköprü Belediyespor bu sezon takımın başına geçen takım kaptanı İbrahim Ülüm ile başarıdan başarıya koşuyor. Şampiyonluk yolunda attığı gollerle takımını sırtlayan kaptan Ülüm, takımda bir abi görevi de yapmaktadır.
Oynadığı hemen hemen her maçta rakip kaleyi havalandırma başarısı gösteren başarılı futbolcu Ülüm Karaköprü Belediyespor’u şampiyonluğa taşmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor.

Takım kaptanı İbrahim Ülüm bu hafta deplasmanda oynayacakları Elazığ Yol maçında da gollerine devam edeceğini söyledi.

05 Mar 2017 - 12:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.