BAL’da Son Durum

Bölgesel Amatör Liginde 11. hafta geride kalırken temsilcimiz 11 Nisanspor kendi evinde Adıyaman 1954 spor ile golsüz berabere kalırken Adıyaman yine liderliğini

3. lige çıkma bölgesel amatör ligi 2. grupta 11. hafta maçları tamamlandı. 11. hafta sonunda Adıyamanspor deplasmanda 11 Nisasnspor ile 0-0 berabere kalmasına rağmen 23 puanla liderliğini sürdürdü.
Lider Adıyaman’ı 22 puanla yakın takibe alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda Elazığ Yolspor’u 1-0 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. 21 puanla 3. sırada yer alan 1920 Maraşspor haftayı 2-1 İnönü Üniversitesi galibiyet ile tamamlayarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

KARAKÖPRÜ

BELEDİYESPOR KOPTU GELİYOR

Şanlıurfa’yı BAL liginde temsil eden Karaköprü Belediyespor teknik direktör Bedih Şahapoğlu ile adeta şaha kalktı. Göreve geldiği günden bu yana çıkıtığı 4 resmi maçı kazanan Karaköprü Belediyespor puanını 20’ye çıkartarak liderle arasında 2 puan kaldı.
20 puanla 4. sırada yer alan Karaköprü Belediyespor bu hafta kendi evinde Şehit Kamil Belediyespor’u ağırlayacak.
BAL’da bir başka temsilcimiz 11 Nisanspor ligde iyi mücadele etmesine rağmen istediği sonuçları alamadı. 15 puanla 6. sırada yer alan 11 Nisanspor bu hafta Araban Belediyespor deplasmanına çıkacak.

BAL LİGİNDE HAFTANIN MAÇLARI


1920 Maraşspor - Elazığ DSİspor
Fidanspor - İnönü Üniversitesispor

Şanlıurfa Karaköprü Bld.spor - Şehit Kamil Bld.spor

Adıyaman 1954 spor - 62 Pertekspor
Araban Belediye spor – 11Nisanspor
Malatya Yeşilyurt Bld. - Kahramanmaraş Sakaryaspor

07 Ara 2016 - 11:56 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.