BAL’da Derbi Maçı Bu hafta Oynanacak

Türkiye 3. Lige yükselme Bölgesel Amatör kümede (BAL) bu hafta oynanacak olan Güneydoğu derbisi olan Siverek Belediyespor ile 11 Nisanspor bu hafta karşı

BAL ligi müsabakaları bu hafta başlayacak. Şanlıurfa’yı 3. Lige yükselme Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden Siverek Belediyespor ile 11 Nisanspor son hazırlıklarını sürdürüyorlar. Ligde oynanacak ilk hafta maçında Güneydoğu derbisi olan Siverek Belediyespor ile 11 Nisanspor Pazar günü Siverek Firkan Tüysüz stadyumunda kozlarını paylaşacak.

Geçtiğimiz sezon BAL liginde benim diye takımlara kafa tutan 11 Nisanspor bu sezonda yaptığı transferlerle gücüne güç katarak şampiyonluk yolunda bende varın dedi.

Bir başka temsilcimiz mazisi başarılarla dolu olan Siverek Belediyespor yıllar önce 3. Ligde mücadele etmişti. Eski günlere gelmek için adeta Siverek ilçesi tek yumak oldular.

Taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle kısacası bütün halkıyla kenetlenen Siverek Belediyespor 3. Lige çıkmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör kümede haftalar önce şampiyonluğa laşan Siverek Belediyespor aynı başarıyı BAL liginde de sürdürmek istiyor.

24.09.2017 Pazar günü Siverek Firkan Tüysüz Stadyumunda Siverek Belediyespor ile 11 Nisanspor arasında oynanacak olan derbi müsabakası Saat : 15.00’da başlayacak.

BAL liginde ilk hafta maçları Pazar günü oynanacak. İşte haftanın maçları şöyle:

24/09/2017 Pazar

15.00 Malatya Yeşilyurt Belediyespor - 1920 Maraşspor

15:00 Tunceli Atatürk Stadı Dersimspor - Grup Merkez Hasar Hankendispor

15:00 Adıyaman Atatürk Stadı Adıyaman 1954 Spor - Araban Belediyespor

15:00 Siverek Firkan Tüysüz Stadı Siverek Belediyespor - 11 Nisanspor

15:00 Şehitkâmil İlçe Stadı Şehitkamil Belediyespor - İnönü Üniversitesi

15:00 Elazığ Yol Spor Sahası Elazığ Yolspor - 62 Pertekspor

21 Eyl 2017 - 09:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.