Bakkallarspor Sahaya İniyor

Bakkallar bir araya gelerek halı saha takımı kuruyor. Konu hakkında bilgi veren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun 'Üyelerimiz

Bakkallar bir araya gelerek halı saha takımı kuruyor. Konu hakkında bilgi veren Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Üyelerimiz belli bir yaşa geldikten sonra spordan ellerini çekiyorlar. Oysa spor herkese yaşamın her anında lazım. Bu sebeple üyelerimizi bir araya getirmek, kaynaştırmak, haftada bir gece de olsa halı sahada ter atmak, spordan uzak kalmamak amacıyla böyle bir takım kuruyoruz.

Üyemiz olup ta bu takımda futbol oynamak isteyen üyelerimiz varsa Odamızın 314 58 09 numaralı telefonuna ismini yazdırabilir. Ayrıca Başkan Mehmet Altun şu görüşlere yer verdi. “Geçtiğimiz yıl Sayın Valimizin öncülüğünde başlatılan 35 yaş futbol ligi bize ilham oldu. Bu sebeple de Sayın valimize teşekkür ederiz. Amaç Odamızın görevi sadece evraklara mühür basarak para almak değil. Sosyal anlamda da üyelerimize hizmet vermektir. Takımımız da yaş sınır yoktur. Takımımız 14 kişiden oluşacaktır.

#

30 Eyl 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.