Bağmancıspor’dan ASKF’ye Teşekkür

Şanlıurfa Amatör küme takımlarından Bağmancıspor ASKF'nın çalışmalarını takdir ederken Kulüplere yapılan yardımlardan dolayı ASKF'ye

ŞanlıurfaAmatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve Yönetimi göreve geldiği günden bu yana kulüpler için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ederek vaat edilen projeleri hayata geçirebilmek için adeta seferberlik ilan ettiler.

Her şey kulüplerin rahat bir ortamda mücadele etmelerini ilke edinen ASKF şimdiye kadar yaptığı çalışmalar nedeniyle Bağmancıspor Kulüp ASKF’ye teşekkür ettiler.

Bağmancıspor Kulüp Başkanı Mehmet Fazıl Loğan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve Yönetiminin yapmış oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Loğan, “Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun yapmış olduğu çalışmaları şahsım olarak taktir ediyorum. Kulüplere ne söz verilmiş ise bir bir yerine getirmek için adeta seferberlik ilan edildi.

Maddi ve manevi konusunda ellerinden geleni yaparak her şey kulüplerimizin çıkarlar doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ASKF başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve yönetimine kulübüm adına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Ayrıca Bağmancıspor Kulüp Başkanı Mehmet Fazıl Loğan Amatör takımlara maddi ve manevi destek veren Belediyelere teşekkür etti.

01 Kas 2017 - 17:30 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.