Badıllı Derneğinden Final Maçına Davet

Şanlıurfa Badıllı Sosyal ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu köyle arası halı saha futbol turnuvası büyük ilgi gördü. Pazar günü Hamurkesan'

badıllı der
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Badıllı Sosyal ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlemiş olduğu köyle arası halı saha futbol turnuvası büyük ilgi gördü. PazargünüHamurkesanköyünde oynanacak olan final maçına sporseverleri davet ettiklerini söylediler.

Yaklaşık 16 köyün katılımıyla başlayan köyler arası hali saha futbol turnuvası zevkli ve centilmence geçerek, spor severler unutulmayan bir turnuva izledi. 16köy arasında finale Hamurkesan ve Biregevir takımları kaldı.

Badıllı Sosoyal ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Abülkadir Karadağ, köyler arası oynanan halı saha futbol turnuvası için Urfanatik’e açıklamada bulundu.

Başkan Karadağ, “19 Kasım 2017 başlayan turnuvamıza toplam 16 takımın katılıyla 2 grup şeklinde oynandı.7 hafta süren grup mücadelesinde gruplarda ilk 2’ye giren takımlar yarı finale yükseldi.

Yarı final eşleşen Parçinek köyü ile Biregevir köyü, Hamurkesan ile Çalışkanspor 20.01.23018 arasında oynandı. Finale çıkan takımlar Biregevir ile Hamurkesan olurken, üçüncülük maçı içinde Parçinek köyü ile Çalışkanspor karşı karşıya gelecek. 25.03.2018 Pazar günü Hamurkesan Köyünde oynanacak olan final maçına sporseverleri davet ediyorum.” Dedi.

Düzenlemiş oldukları köyler arası futbol turnuvasının dostluk, barış ve kardeşliği içinde geçtiğini sözlerine ekleyen Karadağ, “Futbol turnuvamız kardeşçe ve sevgi, saygı çerçevesinde geçti, katılım gösteren bütün köylere teşekkür ederim.

Final maçımıza ise futbola gönül veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürü Hakan Keşküş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve yönetim kurulu, kulüp başkanlarını ve STK başkanlarımızı davet ettik.

Emeği geçen Badıllı Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurullu üyelerine ve Badıllı Gençlik Spor Yönetim Kurulluna teşekkür ederim. “diye konuştu.

23.03.2018 Pazar günü Hamurkesan köyünde oynanacak olan Üçüncülük müsabakası saat: 12.00, final maçı ise saat: 13.00’da başlayacak. Turnuvanın anısına plaket takdim edilecek.

21 Mar 2018 - 17:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.