Aytekin Durmaz Şanlıurfa’da

Türkiye Futbol Federasyonu Hakem ve Gözlemciler Derneği (Tffhgd) Genel Başkan Yardımcımız Sayın Aytekin Durmaz Şanlıurfa Hakem ve Gözlemciler Dernek

ŞanlıurfaHakem ve GözlemcilerDernekBaşkanı ve Yönetim Kurulu karşıladığı Aytekin Durmaz Hocayla sıcak bir ortamda koyu sohbetler yapıldı. Dernek işleyişiyle ilgili fikir alış verişinde bulundular.
Şanlıurfa Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Durmaz’ın dernek ziyaretlerinde bulunması konusunda duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Şanlıurfa Hakem ve Gözlemciler Derneği şu açıklamada bulundu: Dernek Başkanımız özellikle aday ve il Hakemlerine malzeme yardımında bulunulması için Sayın Aytekin Durmaz hocamıza ricada bulundu. Verimli geçen görüşmenin ardından yönetim kurulu Aytekin Durmaz hocamızı yolcularken, yüzlerinden mutluluk belirtileri vardı.” Denildi.

06 Ara 2016 - 10:53 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.