Aykut Kocaman Fenerbahçe ile

Fenerbahçe yönetimi dün akşamki Krasnodar karşılaşmasının ardından Advocaat'la yollarını ayırma kararı aldı. Yöneticiler Aykut Kocaman'la

Dün akşam Krasnodar'a elenişin ardından Fenerbahçe yönetimi Dick Advocaat ile yolları ayırma kararı aldı. Faturayı Hollandalı hocaya kesecek olan sarı lacivertlilerde göreve kimin getirileceği konusu belirsiz.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü AykutKocaman, yeşil beyazlı yönetimin kendisiyle ilgili "tedbir" açıklamasının bilgisi dışında yapıldığını görünce çok şaşırdığını ve usulsüz bulduğunu söyledi.

KULÜBÜNÜ ELEŞTİRDİ

Önceki gün yapılan antrenmana çıkmaması ile ilgili rahatsız edici cümleler kurulduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcının kulübünü eleştirmesi "Ayrılıyor" iddialarını güçlendirdi. Sarı lacivertli yönetimin Kocaman ile görüşmesi bekleniyor

23 Şub 2017 - 10:10 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.