Ataş : “Telekomspor layık olduğu yere gelecek”

Sezon başında Telekomspor'a transfer olan başarılı Hakan Ataş ikinci yarıya takımın gençleştirmeye gitmesi nedeniyle Telekomspor'a veda ederek

Sezon başında Telekomspor’a transfer olan başarılı Hakan Ataş ikinci yarıya takımın gençleştirmeye gitmesi nedeniyle Telekomspor’a veda ederek Başkan Musa Bucak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti
Şanlıurfa süper amatör küme takımlarından Telekomspor’da forma giyen Hakan Ataş takıma veda etti. Telekomspor’da oynadığı yıllarda çok iyi bir ortamda futbol oynadığını söyleyen başarılı futbolcu Ataş, başka Telekomspor başkanı Musa Bucak ve emeği geçenlere başarı dileğinde bulundu.


Futbol hayatına Diyarbakırspor’da başladığını ve 2011 yılında profesyonelliğe ilk adımımı attığını açıklayan başarılı futbolcu Hakan Ataş, “Futbola Diyarbakıraporda başladım. 2011 yıllında profesyonel oldum. 2.ligde oynadıktan sonra futbol yaşantımı 3.ligde devam ettim. Ertesi sezon karşılıklı sona erdirerek Diyarbakırspor 1968 takımına transfer oldum. Orda şampiyonluk yaşayarak takımı bal ligine çıkardıktan sonra başarılı bir sezon geçirdikten sonra Diyarbakır Yolspor’la anlaştım. Orda da 2 yıl oynadıktan sonra bu sezon başı Telekomspor’a transfer oldum. Telekomspor ile anlaştıktan sonra şansız bir sakatlık geçirdim sakatlıktan sonra toparlanarak maça çıktım güzel bir top oynadıktan sonra devre arası takımın gençleşmeye gitmesiyle karşılıklı olarak Musa Başkanımla anlaşmayı karşılıklı fes ettim. Benim için güzel yarım sezon oldu iyi arkadaşlıklar edindim. Başta Musa başkanım olmak üzere tüm başkanım Ahmet Polat’a ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dilerim.” Dedi.

17 Oca 2017 - 18:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.