ASKF’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Vali Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret ettiler.

ŞanlıurfaAmatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Mehmet Aktaşoğlu dönemi başlamasından sonra adeta gümbür gümbür esmeye başladı. Göreve geldiği günden bu yana kulüplerin her zaman menfaatini ön planda tutarak çalmadık kapı bırakmayan ASKF bu kez Valiliğin kapısını çaldılar.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu kez Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

ASKF’nın Vali Tuna ile görüşmelerinde her zaman olduğu gibi faaliyet gösteren kulüplerin sorunları masaya yatırıldı.

Takım sayısının çoğalması yönünde fikir birliğine varılan bu nazik toplantıdan dolayı Vali Tuna memnun olduğunu söyledi.

Vali Güngör Azim Tuna Şanlıurfa’da sporun kalkınması için elimizden gelen meddi ve manevi desteği her zaman vereceklerini söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu “Bizleri makamında kabul eden Vali Tuna’ya yönetimim ve bütün kulüpler adına sonsuz teşekkür ederim dedi.

13 Haz 2017 - 11:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.