ASKF’den Rektör Taşaltın’a Teşekkür

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu kapılarını Amatör takımlarımızın hizmetine açan Harran Üniversitesi Rektörü

Göreve geldiği günden bu yana yapıkları çalışmalarla Amatör takımlarımızın rahat bir ortamda futbol oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim bir hizmete daha imza attı.

Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde bulunan futbol sahasını Rektör Ramazan Taşaltın ile görüşerek sahayı Amatörlerin hizmetine sundular.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsündeki saha ile ilgili Urfanatik’e şu açıklamada bulundu, “

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın kapılarını Amatör takımlarımızın emrine açarak sezonun ilk maçını Osmanbey kampüsü yerleşkesinde bulunan futbol sahasını Eyyübiye Eelediyesi 1.Amatör küme maçı olan Karaköprüspor- Ceylanpınar Tigem maçıyla start alması sporseverler arasında büyük sevinç yarattı. Maçı 2-0 Karaköprüspor kazandı.

Maç boyunca her iki takımda adeta centilmenlik örneği sergiledi. ASKF olarak her iki takımızı da centilmenliklerinden dolayı kutlarız. Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşalt’ın göreve başladığı günden itibaren ihtiyaç duyulan tüm faydalı işlere imza attı. Osmanbey kampüsündeki spor salonunu ve futbol sahasını onarım ve bakımını yapan Rektör Ramazan Taşaltın Harran Üniversitesini halkımız ile buluşturmaya başladı. Resmi açılış maçına ASKF başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Hakem derneğinden Güneydoğu BAl ligi hakem görevlendirme sorumlusu Bilal Kutlu ve Türkiye Merkez hakem yönetim kurulu üyesi ve Şanlıurfa spor camiasının medar-ı iftiharı olan Serdar Tatlı'da bu açılış maçına katılım göstererek bizleri mutlu etmiştir.” Dedi.

Bizlere her zaman kapısını sonuna kadar açarak gençliğe böyle faydalı olan Harran Üniversitesi Rektörü Taşaltın’a Kulüpler adına teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Aktaşoğlu, “Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın Eyyübiye kampüsündeki sahaların onarım ve bakımını önümüzdeki günlerde yaparak amatör takımlarımızın kullanımına vereceğini bize söylemişti. Bizlerde ASKF olarak gençliğe böyle faydalı olan Harran Üniversitesi Rektörümüz Ramazan Taşaltın'a teşekkür ederiz.” Diye konuştu.

12 Kas 2017 - 11:03 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.