ASKF’den Harran Üniversitesine Ziyaret

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve Yönetimi Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Tahir Güllüoğlu'nu olarak

Yeni sezonda takımların rahat bir ortamda mücadele etmeleri için AmatörSpor Kulüpleri Federasyonu bu kez Harran Üniversitesinin kapısını çaldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Harran Üniversitesiyle daha çok işbirliği yapmak ve tesislerde amatör kulüplerimizin istifade etmesi için GenelSekreter Tahir Güllüoğlu ile yapılan görüşme çok verimli geçti.

Genel Sekreter Tahir Güllüoğlu'nun sosyal ve sportif faaliyetlerde her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve Üniversiteyi Şanlıurfa halkıyla buluşturmanın en büyük amaçları arasında olduğunu belirtti. Üniversitede çalışmayan tembellik yapanlara rahatlık vermeyeceklerini belirtti.

Üretimin her türlüsüne destek ve katkı yapacağını belirten Genel Sekreter Tahir Güllüoğlu ASKF'nin ziyaretinden son derece mutlu ve memnun olduğunu söyledi.

ASKF, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle yapılacak tüm projelerde Üniversitemiz hazırdır mesajını verdi. ASKF olarak Şanlıurfa’da böyle heyecan dolu, aşk dolu bürokratların görev yapmasını cani gönülden desteklediğimizi belirtmek isteriz.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ise ziyaretlerinin devam edeceğini ve yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar konusunda şu bilgileri verdi.

Aktaşoğlu, “Biz ASKF Yönetimi olarak seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin ve verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Çalışmalarımız son derece devam ediyor. Kulüplerimizin menfaatiler için çalmadık kapı bırakmayarak sorunsuz bir sezon geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz söz verdik mi yaparız” dedi.

22 Tem 2017 - 09:27 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.