ASKF’den Başkan Çiftçi’ye Ziyaret

Göreve gelir gelmez Amatör takımlarına verdiği sözü yerine getirmek için kapı kapı dolaşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bu kez Büyükşehir Belediyenin

Mahmut aslan
Haber albümü için resme tıklayın

Göreve gelir gelmez Amatör takımlarına verdiği sözü yerine getirmek için kapı kapı dolaşan Amatör SporKulüpleriFederasyonu bu kez Büyükşehir Belediyenin kapısını çalarak Başkan Nihat Çiftçi’ye projelerini anlatarak destek istedi.

Önceki hafta başkent Ankara’da çalmadık kapı bırakmayan Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve ekibi TBMM’de Milletvekillerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi vermişti.

Daha sonra her kulübe 5 bin TL nakdi yardım konusunda Spor toto teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile görüşerek ASKF Yönetimi bu nakdi desteği başarıyla noktalayarak kulüplerin hesabına çıkacak.

Son ziyaretini Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve ekibi tesisler ve kulüplerimizin sezon başı alacakları malzeme ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Genel Sekreteri Adnan Yükselir, Urfanatik’e yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızla tesislerle, kulüplerin sezon başı alacakları malzemeyle ilgili düşüncelerimizi Başkanımıza aktardı.

Belediye Başkanımız Nihat Çifçi Şutimdeki tesislerin sezon başı yetişeceğini, malzemenin sezona yetişeceğini kulüplerin lige katılım payının Büyüşehir Belediyesi tarafından her sezon gibi karşılanacağını söyleyerek bizde ASKF ve kulüplerimiz adına sayın Büyükşehir Belediye başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

25 May 2017 - 11:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.