ASKF’den Başkan Çiftçi’ye Teşekkür

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kulüplere verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Kulüpler adına

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kulüplere verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye Kulüpler adına teşekkür etti

Şanlıurfa Amatör takımlarına maddi ve manevi destekte bulunan takımların her hafta deplasmana gitmeleri için gerek otobüs tahsis etmesi konusunda her zaman Amatör takımlarımızın yanında olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye Amatör Spor Kulüpleri takımlar adına teşekkür etti.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, “Büyükşehir Belediyes Başkanı Nihat Çiftçi amatör kulüplerimize her zaman kapsının açık tutuğunu ve gerek malzeme, gerek maddi ve gerekse deplasmanlara gitme konusunda her hafta 8 otobüs tahsis etmesi konusunda kulüplerimize sahip çıkmıştır. Kulüpler adına sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

01 Kas 2018 - 11:07 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.