ASKF Aylık İstişare Toplantısını Yaptı

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi bir aylık yapmış olduğu istişare toplantısında birçok yeni kararlara imza attı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (

ASKF

) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu Yönetimi bir haftalık çalışmalarını masaya yatırarak fikir alış verişinde bulundular.

Taşsaray Restorasyonunda verilen yemekle bir araya gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetimi şimdiye kadar neler yaptığı ve neler yapılacağı konusunda görüş alış verişi yaparak yeni sezonda uygulanacak kararlar alındı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, yapılan istişare toplantısında alınan kararları Urfanatik’e açıkladı.

Aktaşoğlu, “Bugün burada toplanmamızın amacı yönetim kurulumuzun bir aylık çalışmasını masaya yatırdık. Bu konuda bazı önemli kararlar aldık. Ağustos ayı içinde Kulüp Başkanlarımızla bir teknik toplantı yapacağız. Yapacağımız teknik toplantıda alacağımız kararlar doğrultusunda bazı kriterler belirleyecek bir komisyon kurduk. Bu komisyonumuz çalışmalarına başlayacak ve o kriterleri meydana getirecek ve o kriterleri bütün kulüplerimize tebliğ edeceğiz.

Bu tebliğden sonra o kulüplerimize giderek olmayan kulüplerimizle ilgili neler uygulanacaktır. Bu konuda yönetim kurulu olarak kesin kararlıyız. Seçim oldu bitti. Bütün Kulüp Başkanları, sporcular ve antrenörlerin bu yönetim kuruluna saygı göstermek zorundadır. Bunun altını çizerek söylüyorum. Aksini yapanlara gereken işlemler yapılacaktır. Bizim hiç kimseyle bir problemimiz yoktur. Bütün Kulüplerimizin emrindeyiz” dedi.

22 Tem 2017 - 16:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.