Ankaspor Lideri Devirdi

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede mücadele eden ve son haftalarda aldığı galibiyet zincirine bir yenisini lider ve namağlup Bozova 75.Yıl

ŞanlıurfaEyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede mücadele eden ve son haftalarda aldığı galibiyet zincirine bir yenisini lider ve namağlup Bozova 75.Yıl Mesleki Teknik Lisesi takımını 3-2 mağlup eden Ankaspor haftaya damgasını vurdu.

Şanlıurfa Yenice stadyumunda oynanan Ankaspor ile 75.Yıl Mesleki Teknik Lise maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 2. Yarının ilk maçını bay olarak geçiren Ankaspor geçtiğimiz hafta lider ve namağlup Bozova 75.Yıl Mesleki Teknik Lise karşısında adeta tarih yazdı.

Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede ev sahibi takım saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak lider 75.Yıl Mesleki Teknik Lise takımını 3-2 mağlup ederek gülen taraf oldu.

Ligde aldığı galibiyetlerle her geçen gün başarı grafiğini yükseltmeye çalışan Ankaspor aldığı bu galibiyetle puanını 11’e çıkartarak grupta 4. Sıraya yükseldi.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda ise Yenicespor ile Yıldırımgücü arasında oynanan müsabakada maç 1-1 devam ederken oyun tatil edildi.

Fatihspor ise Bağlarbaşıspor’u 4-1 mağlup ederken, Ceylanpınar Demirspor - Suruç Belediyespor oynanmadı.

PUAN DURUMU

02 Nis 2018 - 11:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.