Amatörden Süper Lige

Şanlıurfa'nın futbolcu fabrikası olan Büyükşehir Belediyespor alt yapısı meyvesini vermeye başladı. Yusuf Bengi yönetiminde Büyükşehir Belediyespor'un

Şanlıurfa’nın futbolcu fabrikası olan BüyükşehirBelediyespor alt yapısı meyvesinivermeyebaşladı. Yusuf Bengi yönetiminde Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısı geleceğin yıldızları yetiştirmeye devam ediyor.

Amatörkümenin her dalında başarılı bir grafik çizen Büyükşehir Belediyespor Süper Amatör kümede bileğini bükülmüyor.

Alt yapı ve üst yapısıyla memleketin sporuna büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediyespor Alt yapısında yetiştirdiği futbolcular başka takımların yolunu tutmaya başladı. Alt yapı sorumlusu Yusuf Bengi’nın büyük gayretleriyle 2002 doğumlu Selahattin Demir Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Transfer hakkında Urfanatik’e açıklamada bulunan başarılı alt yapı hocası Yusuf Bengi, Yeni Malatyaspor’a transfer olan futbolcusuyla gurur duyduğunu söyledi.

Bengi, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’nin büyük desteğiyle alt yapı ve üst yapıda çalışmalarımız devam etmektedir. Fabrika gibi işleyen alt yapımızda futbolcular meyvesini vermeye başladı.

Yetiştirmiş olduğumuz 2002 doğumlu Selahattin Demir Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’a transfer olması bizim için gurur verici bir başarıdır. Genç futbolcumuza bundan sonraki futbol hayatından başarılar dilerim. Yolu ve bahtı açık olsun.” dedi.

Alt yapı sorumlusu Yusuf Bengi bu yolda ve başarılarda kendilerine desteklerini esirgemeyen, Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, Kulüp Başkanımız M. Reşat Özmen ve Genel Kaptanımız Adnan Yükselir’e teşekkür ederek alt yapıda kendilerine verdikleri desteklerden dolayı böylesi geleceğin yıldızlarını Urfa’da yetiştirdiklerini söyledi.

Ayrıca Büyükşehir Belediyespor alt yapısında yetişen 2000 doğumlu olan Sinan Kızılay Süper Amatör liginde şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediyespor’a yükselerek, maçlarda banko oynamaya başladı.

07 Şub 2018 - 13:41 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.