Altay : 1 Şanlıurfaspor : 1

2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı Altay ile 1-1 berabere kaldı

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupa şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor ile Altayspor İzmir’de karşı karşıya geldi. Ligde her iki maçını kazanan Şanlıurfaspor ile Altayspor oynadıkları müsabakada 1-1 berabere kalarak 1’er puana razı oldular.

Maça hızlı başlayan ev sahibi takımın ilk dakikalara ciddi atakları vardı. Bu ataklar karşısında Şanlıurfaspor iyi savunma yaparak zaman zaman etkili çıkışları oldu.

Maçın 25. Dk. Evsahibi takım Murat Uluç’un penaltı gollü ile 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra oyuna ağırlığını koyan Şanlıurfaspor rakip kalede gol aramaya başladı. Maçın 35. Dk. Şanlıurfaspor’un etkili atağında sahneye çıkan Muhammed Gönülaçar’ın attığı golle Şanlıurfaspor 1-1’lik beraberliği yakaladı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım galibiyet gollü için sahaya çıktılar. Karşılıklı atakla sonucu maçta başka gol olmayınca Altay ile Şanlıurfaspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

Her iki takım ligin 3. haftasını 7 paunla kapatırken, önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor kendi evinde Fatih karagümrük A.Ş. ile oynarken Altay ise deplasmanda Nazilli Belediyespor ile ynayacak.

16 Eyl 2017 - 21:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.