Aktaşoğlu: Bizim Kimseyle Husumetimiz Yok

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yayınlamış olduğu Bayram mesajında kırgınlığın

Aktaşoğlu: Bizim Kimseyle Husumetimiz Yok
sİNAN
Video için play'e tıklayın

Bizim kimseyle bir husumetimiz veya seçimle ilgili kesinlikle bir kırgınlıklarının olmadığını söyleyen ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu göreve geldiği bir buçuk ay içinde neler yaptıklarını Urfanatik’e anlattı.

Aktaşoğlu, “Bir buçuk aylık süre içinde 1 Mayıs’ta Kahramanmaraş ilinde oynanan U19 Türkiye şampiyonası final müsabakasında Büyükşehir Belediyespor takımına moral ziyaretinde bulundu.

10 Mayıs’ta ise Başkent Ankara’ya çıkartma yaptık. Orada 4 arkadaşlarımızla beraber bütün Milletvekilleriyle görüştük. ŞanlıurfaAmatör Sporu nasıl geliştirilir, nasıl yardımcı olabilirler bize bu konuda görüşmelerimiz oldu.

Spor Toto Teşkilat Müdürü Mehmet Kasapoğlu ile bir görüşmemiz oldu. 2 günlük Ankara temaslarımızdan sonra bu kez Şanlıurfasporumuzun Manisaspor ile oynadığı maça destek amaçlı katıldık.

Şanlıurfa’ya döndükten sonra çalışmalarımızla ilgili olumlu neticeler aldık. Bu arada Şanlıurfa’daki çalışmalarımız devam etti. Ekibimizle beraber Amatör takımlarımızın ofis işleriyle ilgili GAP Arenadaki sahanın kaldırılması konusunda yetkililerle görüşmelerimiz oldu.

Bu görüşmelerimizde GAP Arenadaki sahanın kalkması olanaksız, çünkü onun yerine GAP Arenanın içine bir saha yapmadan o sahanın kaldırılamayacağını taahhüdünü biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ten aldık.

Daha sonra İstanbul’da Konfederasyon Başkanımız ve Gençlikspor Genel Müdürü ile bir görüşmem oldu. İstanbul Haliçteki kongreye katıldık. İstanbul’dan sonra iki arkadaşımızı görevlendirdik. Kayseri’ye gitmeleri için. Bu arada kulüplerimize iftar yemeği verdik. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı bütün kulüplerimizin iştirak ettiği güzel bir iftar yemeği verdik.

Ondan sonra arkadaşlarımızı Kayseri’ye gönderdik. Kayseri’den olumlu neticeler aldık. Kayseri’deki projelerle ilgili arkadaşlarımız detayları bizlere getirdiler. Bu projeyi bayram sonrası Büyükşehir Belediye başkanımızla görüşeceğiz bunun yapımıyla ilgili olarak. Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ile zaten ben Genel Müdürden olur almıştım Ankara’ya Keşküş’ü götürüp Genel Müdürlükten yer tahsisi ile ilgili tahsisi yaptırdıktan sonra bu projelerimizi hayata geçireceğiz.

24. Dönem Milletvekili Abdülkerim Gök son görüştüğümde Bayram ertesi Spor Toto Teşkilat Müdürü Mehmet Kasapoğlu ile randevumuz var. Oraya gidip kulüplere söz verdiğimiz 5 bin TL. Meselesini çözmeye çalışıp kulüplerimizi rahatlatmaya çalışacağız.

Malzeme yardımı yazılarımızı yazdık. Bu sezon Büyükşehir Belediye Başkanımızdan isteğimiz sezon başlamadan herkes malzemesini almış olacak. Çünkü biz Mayıs ayı içerisinde biz yazımızı yazdık. Bu konuda kimse bize bunu niye yapmadın diyemeyecektir.

Bu arada kulüplerimizin hepsini kucaklamayı taahhüt etmiştik. Fakat maalesef 8-10 tane kulübümüz halen seçimin etkisinde kalmışlar seçim gelip geçicidir insanlarda gelip geçicidir ama kurumlar kalıcıdır. Biz herkesi kucaklayan bir yönetim olarak bu anlayışla hareket ediyoruz. Bu Kulüplerimizi de inşallah kucaklayıp birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfa’nın Sporu nasıl gelişir, Şanlıurfasporumuza nasıl futbolcu yetişir, Şanlıurfa Amatörü nasıl kalkınır bunla ilgili biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bizim kimseyle husumetimiz veya seçimle ilgili kesinlikle bir kırgınlığımız olamaz ve olmayacaktır. Yönetim kurulu üyelerimizde aynı şeyi söylemektedirler. Biz bir orkestra gibi beraber çalışacağız. Tek amacımız vardır. Şanlıurfa’da spor nasıl gelişir, futbolcu nasıl yetişir çalışmalarımız devam edecektir. Kulüplerimizi rahatlatabilmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

AKTAŞOĞLU:

RAMAZAN BAYRAMI

NI KARDEŞÇE YAŞAYALIM

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu bütün kulüplerin Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın ülkemize huzur, barış ve kardeşliğin getiresini diledi.

Başkan Aktaşoğlu, “Bütün hemşerilerimin ve sporseverlerinin Ramazan Bayramlarını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bizde Amatör Spor Kulüpleri Federasyon olarak ta Bayramın 2 günü, 26 Haziran 2017 Pazartesi günü saat : 15.00 ile 17.00 arasında bayramlaşmamızı yapacağız” dedi.

23 Haz 2017 - 09:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.