Aktaşoğlu: Biz Kulüplerin Hizmetkarı Olacağız

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu faaliyet gösteren Kulüplerimiz her şeyin en iyisine layık olduğunu ve takımları

Sezonun sona ermesinden sonra iftar yemeğinde kulüplerle bir araya gelen AmatörSpor Kulüpleri Federasyonu misafirlerini memnun etmek için ev sahipliğini başarıyla yerine getirerek sınıfı geçtiler.

Kulüplerle hasret giderek Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, kulüplerimiz her şeyin en güzeline ayık olduğunu üzerine basa basa söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu çalışmalar hakkında Urfanatik’e yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Göreve geldiğimiz yaklaşık 2 ay bir zaman oldu. Bu zaman içinde kulüplerimize destek olmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Yeni sezona sorunsuz bir şekilde girmek için her kes üzerine düşen ve verilen görevi eksiksiz yerine getirmelidir. Gerçekten takımlarımız çok zor şartlar altında mücadele ediyorlar. Onlara destek olmak bizim boyumuzun borcudur. Allahın izniyle verilen vaatleri yerine gelerek takımlarımız biraz olsun rahatlayacaklar” dedi.

"BİZ HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Göreve geldiklerinde her şeyin üzerine bir sünger çekerek bembeyaz bir sayfa açan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kendilerine oy veren vermeyen bütün kulüpleri kucaklayacaklarını söylediler.

Aktaşoğlu, “Yapılan bütün seçimlere bakıldığında tabi ki muhalif olanlarda çıkacaktır. Burada ki tek amacımız Şanlıurfa’ya hizmet olacaktır. Bu nedenlerle bizi bu göreve getiren delegelere layık olmaya çalışacağız.

Bizim kapımız sadece bize oy verenlere değil, bütün kulüplerimize sonuna kadar açık olacaktır” dedi.

13 Haz 2017 - 11:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.