Akçakale’de Dostluk Kazandı

Şanlıurfa Akçakale İlçesinde Akçakale Belediyespor Veteranlar ile Viranşehir Veteranlar arasında oynanan dostluk maçı 2-2 dostça tamamlandı.

Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha ispatlayan Akçakale Belediyespor Veteranlar ile Viranşehir Veteranlar arasında oynanan dostluk maçında bir kez daha yaşandı.

Akçakale İlçesinde oynanan dostluk maçında Akçakale İlçesinde Akçakale Belediyespor Veteranlar ile Viranşehir Veteranlar karşı karşıya geldi. Her saniyesi heyecanla geçen müsabakada dostluk kazandı.

2-2 berabere sonuçlanan müsabaka öncesi olduğu gibi müsabaka sonrası da her iki takımın futbolcuları birbirlerine kenetlenerek sahadan elele kol kola ayrıldılar.

Ev sahibi takım Akçakale Belediyespor Veteranlar’ın gollerini Ali Can ve Ahmet Yıldık atarken, konuk takım Viranşehir Veteranlar gollerini İsmail Aksu ve Volkan kaydetti.

Akçakale İlçesinde Akçakale Belediyespor Veteranlar akım kaptanı Bozan Yavuz, maç sonunda dostluk ve kardeşlik içinde geçen mücadelede her iki takımın futbolcularını kutladı.

Yavuz, Akçakale İlçesinde bu gibi organizasyonların devam edeceğini söyledi. Viranşehir Veteranlar takım kaptanı ve aynı zamanda Viranşehir’in spor konusunda büyük katkısı olan ve olmaya devam eden İsmail Aksu, Akçakale ilçesinde oynanan dostluk maçında bizleri dostça ve kardeşçe karşılayan Akçakale halkına ve futbolcularına teşekkür etti.

19 Kas 2017 - 14:06 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.