Akçakale Belediyespor Tek Attı

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Süper Amatör kümede mücadele eden Akçakale Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Belediyespor'u 1-0 mağlup

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Süper Amatör kümede mücadele eden Akçakale Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Ligde her zaman söz sahibi olan bu sezon maddi imkansızlıklara rağmen şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Akçakale Belediyespor’^da yüzler gülmeye başladı. Sezona kendi evinde Şanlıurfa Gençlerbirliği’ne 1-0 mağlup olduktan sonra her kes şapkasını önüne alarak bu maçta yapılan hataları tartışarak Akçakale Belediyespor doğru yolu buldu.

Sezonun ikinci haftasında deplasmanda Viranşehirspor engelini 2-1’lik skorla geçen Akçakale Belediyespor ilk galibiyetini aldı. Akçakale Belediyespor daha sonra kendi evinde Hilvan Belediyespor ile 1-1 beraber kaldıktan sonra deplasmanda Birecik Belediyespor’u tek golle mağlup etti.

Ligin 5. Haftasında kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Belediyespor karşısında başarılı bir futbol sergileyen ve maç boyunca yakaladığı sayısı gol pozisyonlarından sadece birini golle çeviren Akçakale Belediyespor maçı 1-0 kazanarak çıkışını sürdürdü. Akçakale Belediyespor’u Ceylanpınar Belediyespor karşısında galibiyete taşıyan gollü hakim kaydetti.

AKÇAKALE BELEDİYESPOR’UN GALİBİYET SELFİSİ

Ligde aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen teknik direktör Mehmet Emin Onhan’ın öğrencileri Ceylanpınar Belediyespor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin selfi ile ölümleştirdi. Teknik Direktör Onhan, Ceylanpınar Belediyespor karşısında yüreklerini sahaya koyan ve alınan galibiyetten dolayı futbolcularını kutladı.

04 Kas 2018 - 12:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.