Akçakale Belediyespor Nihayet Güldü

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Süper Amatör ekiplerinden Akçakale Belediyespor deplasmanda oynadığı Tarımspor'u her iki yarıda bulduğu

Ligde son haftalarda kendi evinde aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını üzen SüperAmatörkümede her zaman söz sahibi olan AkçakaleBelediyespor bu kez deplasmanda oynadığı Şanlıurfa Tarımspor’u 4-0 mağlup ederek kötü gidişata noktayı koydu.

Yenice 1 nolu sahada oynanan Şanlıurfa Tarımspor ile Akçakale Belediyespor müsabakasına sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Maça hızlı başlayan konuk takım Akçakalespor önce Tarımspor’un ataklarına yerinde cevap verdikten sonra yakaladığı kontrataklarla etkili olmaya başladı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Akçakale Belediyespor maçın ikinci yarısında da bulduğu gollerle Tarımspor’u 4-0 mağlup ederek gülen taraf oldu.

Ligin 5. Haftasına girilirken Akçakale Belediyespor deplasmanda Şanlıurfa Terımspor’u 4- mağlup ederek puanını 7’e yükseltti. Şanlıurfa Tarımspor ise 7 puanda kaldı. Akçakale Belediyespor ligin 6. Haftasında kendi evinde Viranşehirspor ile oynarken, Şanlıurfa tarımspor ise deplasmanda Suruç Gençlikspor’a misafir olacak.

12 Kas 2017 - 10:20 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.