A Grubunda Şampiyonluk Yarışı Nefes Kesiyor

Şanlıurfa 1. Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk yarışı 4 takım arasında devam ediyor. Zirveyi kimseye kaptırmayan Hilvan Belediyespor bir adı öne geçerek

Mustafa
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa 1. Amatör kümede A Grubunda 13. Hafta maçları tamamlandı. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hilvan Belediyespor ile Birecik Belediyespor arasında çekişme devam ediyor.

Ligin 12. Haftasında kendi evinde oynadığı Halfetispor maçını 5-0 farklı skorla kazanan Hilvan Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 28’e çıkartarak liderliğini sürdürdü.

Ligde bir maç eksiği bulunan ve 28 puanla 12. Haftayı gol averajıyla lider durumda geçiren Hilvan Belediyespor bu hafta Birecik Belediyespor ile deplasmanda şampiyonluk maçına çıkacak.

"Birecik Belediyespor Deplasmanda 4 Attı"

Lider Hilvan Belediyespor’un şampiyonluk yolundaki en ciddi rakibi olan Birecik Belediyespor deplasmanda Bozovagücü gibi bir takımı 4-0 mağlup ederek takipçiliğini sürdürdü.

Bir maç fazlası bulunan Birecik Belediyespor 28 puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor. Birecik Belediyespor bu hafta kendi evinde oynayacağı lider Hilvanspor maçını kazandığı taktirde büyük avantaj elde edecektir.

“Çamlıderespor Karşıyaka’yı Tek Golle Geçti”

Şampiyonluk yolunda bende varım diyen Çamlıderespor Karşıyakaspor engelini tek golle geçerek 3 puanın sahibi oldu. Karşıyakaspor karşısında aldığı bu galibiyetle ligde puanını 25’e çıkartarak Hilvan ve Birecik takımlarını yakı takibe aldı. Çamlıderespor bu hafta Badıllı Gençlikspor ile oynayacak.

“Badıllı Gençlikspor Galibiyeti Hatırladı”

Lige fırtına gibi başlayarak aldığı galibiyetlerle sporseverlerin gönlünde taht kuran Badıllı Gençlikspor ligin ilerleyen haftalarında aldığı mağlubiyetlere şampiyonluk yolundan iyice uzaklaştı.

İkinci yarıda oynadığı 3 maçta galibiyet alamayan Badıllı Gençlikspor bu hafta kendi evinde oynadığı Viranşehir Sanayispsor karşısında galibiyeti hatırlayarak maçı 5-1 kazandı.

Viranşehir Sanayispor karşısında üstün bir futbol sergileyen Badıllı Gençlikspor aldığı 5-1’lik galibiyetle puanını 23 çıkartarak grupta 4. Sırada yerini korudu.

"Grupta Toplu Sonuçlar"

PUAN DURUMU

#

15 Oca 2018 - 16:55 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.