6. Doğu Tenis Ligi Sona Erdi

Erzurum'da düzenlenen 6. Doğu Tenis Ligi Turnuvası sona erdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Tenis Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği, 32 erkek ve 19 kadın tenis kulübünün mücadele verdiği organizasyonda, takım ve bireyselde derece elde edenler belirlendi.

Takım kategorisinde erkeklerde Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü şampiyonluğa ulaşırken, Şanlıurfa Tenis ve Kano Spor Kulübü ikinciliği elde etti.

Kadınlarda ise 1966 Malatya Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Amida Akademi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci oldu.

Bireysel erkeklerde Hasan Dağ, bireysel kadınlarda ise Ayşe Erkuş zirvede yer aldı.

Dereceye giren sporculara, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin tarafından kupa ve plaketleri verildi.

23 Ağu 2017 - 22:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.