5. Geleneksel Altın Satranç Turnuvası İle Başladı

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen hafta etkinlikleri başladı.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen hafta etkinlikleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Öğretmenevi Müdürlüğü organizasyonunda yapılan 5. Altın Satranç Turnuvası İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’nın açılışı yapmasıyla başladı.

Turnuvanın açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Haliliye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muzaffer Avur, Öğretmenevi Müdürü Mehmet Seval, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi katıldı.

Öğretmen, öğrenci ve emekli personellerin katıldığı turnuvada Birinci 5 Gr., İkinci 4 Gr., Üçüncü 3 Gr., Dördüncü 2 Gr., Beşinci 1 Gr. altın ile ödüllendirildi.

Turnuvanın açılışında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürümüz Şerafettin Turan, bu yıl 5. si yapılan satranç turnuvasının bir zihin sporu olması bakımından çok önemli olduğunu, ilimizde bu gibi faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlanacağını belirtti.

19 Kas 2017 - 10:08 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.