4 Hoca İle 56 Futbolcu Değiştiren Urfaspor Lige Tutunamadı

TFF 1. Ligine veda eden Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon 56 futbolcu ve 4 hocayla çalışmasına rağmen lige tutunamayarak kümeye düştü.

TFF

1. Ligine veda eden Şanlıurfaspor geçtiğimiz sezon 56 futbolcu ve 4 hocayla çalışmasına rağmen lige tutunamayarak kümeye düştü.

TFF 1. Ligi takımlarından Şanlıurfaspor kümeye düştüğü 2016-2017 futbol sezonunda 4 hoca ve 2 başkanın yanı sıra 25 futbolcuyla anlaşma sağlarken, takımdan ise 31 futbolcu gönderildi.

Sezona Teknik direktör Ünal Karaman ile yola çıkan Şanlıurfaspor’da bu yolculuk kısa sürdü. Aldığı başarısız sonuçlardan sonra Bağıban yönetimi Karaman ile yollarını ayırdı.

Bu kez şampiyon hoca Kemal Kılıç ile anlaşma sağlayan Şanlıurfaspor yönetimi yine aldığı mağlubiyetlerle huzursuzluk yaşamaya başladı. Yönetimin almış olduğu kararla Kılıç’ın işine son verildi.

Haftalar gittikçe tehlikeli bölgeye düşen Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban Ogün Temizkanoğlu ile anlaşma sağladı. Temizkanoğlu efsanesi yaklaşık 7 hafta sürdürdükten sonra Şanlıurfaspor yönetimi son olarak takımı Hayati Soydaş’a teslim etti.

Teknik direktör Hayati Soydaş elinden gelen bütün çabayı göstermesine rağmen Şanlıurfaspor 5 yıl mücadele ettiği TFF 1. Ligine veda ederek 2. Lige düştü.

21 Haz 2017 - 12:08 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.