35 Yaş Üstü Futbol Turnuvası 22 Eylül’de Başlayacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenecek olan 35 Yaş üstü futbol turnuvası 22 Eylül 2017 Cuma

Her yıl geleneksel hale gelecek olan 35 Yaş üstü futbolturnuvası bu yılda başlayacak. AmatörSporKulüpleri Federasyonun girişimleriyle BüyükşehirBelediyesi işbirliğiyle önümüzdeki hafta başlayacak olan müsabakalara 13 takım müracaat etti.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticisi İbrahim Halil Durmaz, oynanacak olan 35 yaş üstü futbol turnuvası için Urfanatik’e açıklamada bulundu.

Durmaz, “Federasyonumuz ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle bu yıl oynanacak olan 35 yaş üstü futbol turnuvası 22 Eylül 2017 Cuma günü start alacak.

13 takımın müracaat ettiği 35 yaş üstü futbol turnuvası tek grup halinde ve lig usulü tek maç olarak oynanacak. 35 yaş üstü futbol turnuvasına katılan bütün takımlara federasyonumuz adına başarılar dileriz.” Dedi.

35 Yaş üstü futbol turnuvasına katılacak olan takımlar şöyle :

1 - Viranşehir Masterler

2- Doğanyıldız 75 Spor

3- Çamlıderespor

4- Kelekçi İnşaat Spor

5- İhtiyar Heyeti Spor

6- Sağlıkspor

7- Taç BirSen Spor

8- Sembolspor

9- Sevgi Turizm Spor

10- Ceylanpınarspor

11- Ceylanpınar Şahin Sütspor

12- Akçakalespor

11 Eyl 2017 - 12:54 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.