35 Yaş Üstü Fikstürü Çekildi

23 Eylül 2017 tarihinde Cumartesi başlayacak olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 yaş üstü futbol turnuvasının fikstürü ASKF'de çekildi.

Şanlıurfa Büyülşehir Belediyesi ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 Yaş üstü futbol turnuvasının fikstür çekimi yapıldı.

Amatşr Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan 35 yaş üstü futbol turnuvası çekimine kulüp yöneticileri katıldı. 15 takımın mücadele edeceği 35 Yaş üstü futbol turnuvası 23 Eylül 2017 tarihinde Cumartesi günü başlayacak.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticisi ve 35 Yaş üstü futbol turnuvasından sorumlu İbrahim Halil Durmaz fikstür çekimi öncesi kulüp yetkililerle fikir alış verişinde bulundular.

İlk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 Yaş üstü futbol turnuvasına katılacak olan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ilk maçını Ceylanpınar Şahinspor ile oynayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 Yaş üstü kurallarını kulüp yetkililerine anlatan Durmaz, 1982 doğumlular üstü turnuvada kesinlikle oynamayacağını söyledi.

Durmaz, “Büyükşehir Belediyesi ile ASKF’nın işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 yaş üstü futbol turnuvasının fikstür çekimini yaptık. 15 takımın katılımıyla 2 grup halinde oynanacak olan 35 yaş üstü futbol turnuvası 23 Eylül’de başlayacak.

2 grup halinde oynanacak olan 35 yaş üstü futbol turnuvasında maçları lider bitiren 2 takımımıza çeşitli hediyeler verilecektir.

Federasyonumuz olarak bu gibi etkinliklerimiz devam edecektir. Bu turnuvayı düzenlememizdeki tek amacımız futbolu bırakmış eski futbolculara spor yapma imkanı sağlamaktır. Ben federasyonumuzun adına mücadele edecek olan bütün takımlarımıza başarılar dilerim. “dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı 35 Yaş üstü futbol turnuvası ilk hafta maçları şöyle :

(A) GRUBU

ŞUÇGADSPOR – Ceylanpınar Şahinspor

Sevgi Turizm – Sağlıkspor

Sebayspor – Viranşehir Masterler

İhtiyar Heyeti – Doğanyıldız

(B) GRUBU

Ceylanpınarspor – Sembolspor

TOÇ BİRSEN – Kaya Alçı

Çamlıderespor – Akçakalespor

Kelekçi İnşaat (Bay)

16 Eyl 2017 - 17:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.