2. Amatör Kümede Son Hafta Heyecanı

Şanlıurfa 2. Amatör kümede 13. Hafta maçları tamamlandı. A Grubunda Karaköprüspor B Grubunda Fatihspor ve C Grubunda Birecikspor haftayı lider olarak

A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren iki takım Karaköprüspor ile Göklüspor Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksinde karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede konuk takım Göklüspor maçta 2 defa öne geçmesine rağmen bir türlü galibiyeti koruyamadı.

Şampiyonluk yolunda Karaköprüspor ile Göklüspor arasında oynanan müsabaka 2-2 tamamlandı. Son haftaya 32 puanla zirvede giren Karaköprüspor bu hafta Özkarakeçilispor ile kader maçına çıkacak.

Lider Karaköprüspor karşısında galibiyeti oruyamayan Göklüspor aldığı bir puanla grupta 31 puanla ikinci sırada bulunuyor. Göklüspor ligin son haftasını Birecik Kelaynak maçını oynamadan hükmen 3-0 kazanmış sayılacak.

A GRUBUNDA 13. HAFTA

TOPLU SONUÇLAR

Birecik Kelaynakspor 0 – 3 Suruç Belediye Spor (Hükmen)

Edessaspor 2 – 4 63 Emingücü

Edessa 7 Yıldız 7 – 2 Özkarakeçilispor

Karaköprüspor 2 – 2 Göklüspor

FATİHSPOR HAFTAYI KAYIPSIZ TAMAMLADI

Şanlıurfa 2. Amatör küme B Grubunda şampiyonluğun güçlü adaylarında Fatihspor ligin 13. Haftasında oynadığı Bağlarbaşıspor engelini 5-2’lik skorla aşarak şampiyonluğun kapasını iyice araladı. Bağlarbaşıspor galibiyetiyle puanını 28’e çıkartan Fatihspor ligin son maçını deplasmanda oynayacağı Ceylanpınar Demirspor maçını kazandığı taktirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Lider Fatihspor’un en yakın takipçisi olan Eyyübiye Gençlikspor haftayı maç yapmadan Urfagücü maçını hükmen 3-0 kazanarak puanını 26’ya çıkartarak takipçiliğini devam ettirdi. Eyyübiye Gençlikspor ligin son haftasını Bağlarbaşıspor maçıyla noktalayacak.

B GRUBUNDA 13. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Eyyübiye Gençlik 3 – 0 Urfagücü

Şanlı Polatspor 3 – 5 Ceylanpınar Demirspor

Haliliyespor 3 – 0 Telekom Lisesi

Fatihspor 5 - 2 Bağlarbaşıspor

C GRUBUNDA BİRECİKSPOR SON HAFTAYA AVANTAJLI GİRDİ

C Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Birecikspor ile Viranşehir GAPspor arasında çekişme devam ediyor. Lider Birecikspor haftayı Harranspor’un 3-0’lık galibiyetiyle noktaladıktan sonra puanını 36’ya çıkartıp zirvedeki yerini korudu.

Lider Birecikspor bu hafta kendi evinde oynayacağı Viranşehir GAPspor maçını kazanırsa adını bir üst gruba yazdıracak.

Lider Birecikspor’un en yakın takipçisi Viranşehir GAPspor haftayı 7-2’lik Pirsusspor galibiyetiyle tamamladıktan sonra puanını 34 yaparak şampiyonluk şansını son haftaya bıraktı. Ligin son haftasında Birecik İlçesinde oynanacak olan Birecikspor ile Viranşehir GAPspor arasındaki şampiyonluk maçını hangi takım kazanırsa mutlu sona ulaşacak.

B GRUBUNDA 13. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Harranspor 0 – 3 Birecikspor

Sefaspor 0 – 3 Yıldırımgücü

Yenicespor 4 – 5 Eyyüpspor

Viranşehir GAP 7 – 2 Pirsusspor

23 May 2017 - 09:10 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.