2. Amatör Kümede Son Durum

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede oynanan 3 grupta 13. Hafta maçları tamamlandı. A Grubunda Bozova 75. Yıl Mesleki teknik Lisesi B Grubunda

Bu sezon 2. Amatör küme maçlarına bakıldığınızda 3 grupta oynanan maçlar gerçekten zevkli ve çekişmeli geçti. Ligin bitimine 4 hafta kala A grubunda Bozova 75. Yıl Mesleki teknik Lisesi şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi.

B Grubunda ise geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı grubun güçlü ekiplerinden Yaylakspor’u 6-0 mağlup ederek en yakın takipçisi olan 7 puan fark atarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladı.

C Grubunda her zaman söz sahibi olan namağlup Eyyüpspor zirvede yalnız kalırken, bu hafta oynamaması gereken Yenişehir maçını oynamadan hükmen 3-0 kazanarak haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmişti.

Bu hafta Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede 2 maç oynanmadı. 75 Yıl Mesleki Teknik Lisesi , Suruç Belediyespor ve Eyyüpspor Yenişehirspor oynanmadı. Bu sonuçta 75 Yıl Mesleki Teknik Lisesi ve Eyyüpspor haftayı hükmen 3-0 kazanmış sayıldılar.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör küme müsabakalarında 3 grupta oynanan toplu sonuçlar.

Eyyüpspor 3 Yenişehirspor 0 Hükmen, Kendirspor 3 Harranspor 2 Sancaktar 2 Fatihspor 2, Yaylakspor 0 Edessaspor 6, Pirsusspor 4 Bağmancıspor 2, Ceylanpınar Demir 4 Yıldırım Gücü 3, Göklüspor 1 Emin gücü 0, Öz Karageçi 0 Kelaynakspor 1, Şanlı Polat 2 Şutimspor 1, Urfa Gücü 1 Haliliyespor 2, Ankaspor 0 Bağlarbaşı 0, 75 Yıl Mesleki Teknik Lisesi 3 Suruç Belediyespor 0 Hükmen

16 Nis 2018 - 18:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.