2. Amatör Kümede Şampiyonluk Yarışı Kızıştı

Şanlıurfa 2. Amatör küme 4. Hafta maçları tamamlandı. 3 Grup halinde oynanan müsabakalarda zirveye oynayan takımlar arasında şampiyonluk yarışı kızışmaya

Şanlıurfa 2. AmatörKüme 4. Hafta maçları tamamlandı. A Grubunda sezon başından bu yana aldığı galibiyetlerle bütün dikkatleri üzerine çeken Halfeti Göklüspor zirveye demir attı. Geçtiğimiz hafta kendi evinde ve taraftarı karşısında oynadığı 63 Emingücüspor maçını 5-0 farklı skorla kazanan Göklüspor haftanın en farklı galibiyetine imza attı.

Ligde oynadığı 4 maçta 12 puan toplayan Göklüspor en yakın takipçisi Edessaspor’a 2 puan fark attı.

A GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR

Birecik Kelaynakspor : 0 – 3 : Karaköprüspor

Edessaspor : 3 – 0 : Özkarakeçilispor

Göklüspor : 5 – 0 : 63 Emingücü

Suruç Belediye Spor : 0 – 4 : Edessa 7 Yıldız

ŞANLI POLAT ALDI BAŞINI GİDİYOR

Şanlıurfa 2. Amatör küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Şanlı Polat spor geçtiğimiz hafta grubun güçlü takımlarından Haliliyespor’u zorda olsa 1-0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Grupta 10 puanla zirvede yer alan Şanlı Polatspor mağlubiyet yüzü görmedi. 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan lider Haliliyespor bu hafta Fatihspor ile oynayacak.

B GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR

Fatihspor : 3 – 0 : Urfagücü

Şanlı Polatspor : 1 – 0 : Haliliyespor

Telekom Lisesi : 5 – 1 : Bağlarbaşıspor

Ceylanpınar Demirspor : 1 – 1 : Eyyübiye Gençlik

C GRUBUNDA BİRECİKSPOR İLE VİRANŞEHİR GAP SPOR LİDERLİĞİ PAYLAŞIYORLAR

Şanlıurfa 2. Amatör küme C Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Birecikspor ile Viranşehir GAP spor ligin 4. Haftası geride kalırken, liderliği paylaşıyorlar. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Yıldırımgücüspor’u 9-0 mağlup eden Birecikspor aldığı bu galibiyetle gol averajıyla liderliğini sürdürdü.

Lider Birecikspor’un en yakın takipçisi olan Viranşehir GAP spor kendi evinde oynadığı grubun flaş ekiplerinden Harranspor’u 3-0 mağlup ederek takipçiliğini sürdürdü. Ligde Birecikspor ile Viranşehir GAP spor’un mağlubiyeti bulunmazken 12 puanla yoluna devam ediyor.

C GRUBUNDA TOPLU SONUÇLAR

Sefaspor : 0 – 3 : Eyyüpspor

Pirsusspor : 6 – 0 : Şanlıurfa Yenicespor

Birecikspor : 9 – 0 : Yıldırımgücü

Viranşehir GAP : 3 – 0 : Harranspor

28 Mar 2017 - 10:40 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.