2. Amatör Küme Son Durum

Şanlıurfa 2. Amatör kümede 3. Hafta maçları tamamlandı. A Grubunda Göklüspor B Grubunda Bağlarbaşıspor ve C Grubunda Viranşehir GAPspor liderliğini

Şanlıurfa 2. Amatör küme 3 grupta oynanan 3. Hafta maçları tamamlandı. A Grubunda mücadele eden ve grubun yeni takımı olan Göklüspor oynadığı 3 maçtan galibiyetle ayrılarak kayıpsız yoluna devam etti.
A Grupta 9 puanla liderliğini sürdüren Göklüspor ilk maçta kendi evinde Suruç Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek merhaba dedi.
Ligin 2. Haftasında Göklüspor bu kez deplasmanda Edessaspor’u 2-0 mağlup ettikten sonra zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Sezonun 3. Haftasında yine deplasmanda oynadığı grubun güçlü ekiplerinden Öz Karakeçilispor’u gol düellosu altında geçen mücadelede 3-2’lik skorla gülen taraf Göklüspor olduk. 9 puanla zirveye demir atan Göklüspor bu hafta kendi evinde 63 Emingücüspor ile oynayacak.


Grupta oynanan 3. Hafta maçlarında şu sonuçlar alındı.

Edessa 7 Yıldız : 3 – 0 : Birecik Kelaynakspor
Karaköprüspor : 1 – 1 : Edessaspor
63 Emingücüspor : 1 – 4 : Suruç Belediyespor
Özkarakeçilispor : 2 – 3 : Göklüspor


B GRUBUNDA BAĞLARBAŞISPOR ÇOK FARKLI

Şanlıurfa 2. Amatör küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Bağlarbaşıspor 3 haftayı geride bırakırken kayıpsız yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Ceylanpınar Demirspor’u 3-1 mağlup ederek gülen taraf oldu.
Ceylanpınar Demirspor karşısında aldığı bu galibiyetle puanını 7’ye çıkartan Bağlarbaşıspor bu hafta Telekom Lisesi ile deplasmanda oynayacak.


Grupra oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
Urfagücüspor : 1 – 6 : Telekom Lisesi
Haliliyespor : 2 – 1 : Fatihspor

Eyyübiye Gençlik : 2 – 3 : Şanlı Polatspor

Bağlarbaşıspor : 3 – 1 : Ceylanpınar Demirspor

C GRUBUNDA VİRANŞEHİR GAP ZİRVEDE

Şanlıurfa 2. Amatör küme C grubunda şampiyonluk mücadelesi veren takımlara baktığımız zaman grupta 3. Hafta sonunda Viranşehir GAPspor gol averajıyla zirveye oturdu.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Yenicespor engelini 4-0’la geçen lider Viranşehir GAPspor puanını 9’a çıkartarak taraftarlarını mutlu etti
Lideri yakın takibe alan Birecikspor ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak kayıpsız yoluna devam ediyor. 9 puan ve gol averajıyla 2. Sırada yer alan Birecikspor bu hafta kendi evinde Yıldırımgücü ile oynayacak.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda Harranspor Sefaspor maçını oynamadan hükem 3-0 kazandı.
Harranspor : 3 – 0 : Sefaspor
Yıldırımgücü : 1 – 4 : Pirsusspor
Şanlıurfa Yenicespor : 0 – 4 : Viranşehir GAP
Eyyüpspor : 1 – 2 : Birecikspor

21 Mar 2017 - 16:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.