2. Amatör Küme Fikstür çekimi yapıldı

Şanlıurfa 2. Amatör küme fikstür çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığında 24 Kulübün katılımıyla yapıldı. Maçlar 26-27 Şubat

2. Amatör Küme Fikstür çekimi yapıldı
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa 2. Amatör küme kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığında yapıldı. ASKF’de yapılan kura çekimine Mehmet Aktaşoğlu, Adnan Yükselir, Mehmet Kolbudak, Murat Basyan’ın yansıra Kulüp Başkanları ve hocaları katıldı.
26-27 Şubat 2017 tarihinde oynanacak olan 2. Amatör küme maçları 3 grup halinde oynanacak. Sezon sonunda 3 grubu lider tamamlayacak olan takımlar direk olarak 1. Amatör kümeye yükselirken, grupta en iyi ikinci olan bir takım daha bir üst tura yükselecektir.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan 2. Amatör küme fikstür çekimi sonrası bir açıklama yapan Genel Sekreter Mehmet Aktaşoğlu biz Federasyon olarak her zaman takımlarımızın yanında olacaklarını söyledi.
Aktaşoğlu, “26-27 Şubat 2017 tarihinde oynanacak olan fikstür çekimini yapmış bulunmaktayız. 24 takımın yer aldığı ve 3 grup halinde oynanacak olan 2. Amatör küme müsabakalarının sonunda ilk sırayı alacak olan 3 takımımız direk olarak bir üst lige çıkacaktır. Grupta bu kez en iyi olan 2. Takımı seçerek o takımda bir üst lige çıkacaktır. Fikstür çekimine katılan bütün takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Basın sorumlusu Adnan Yükselir ise yaptığı açıklamada, “Kulüplerimizin rahat bir ortamda mücadele etmeleri için federasyon olarak arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki haftalarda oynanacak olan 2. Amatör küme maçlarında yer alan bütün takımlarımıza başarılar dileriz. Önümüzdeki sezonda takımlarımız daha rahat bir ortamda maçlarını oynayabilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’nin girişimleriyle Şutim bölgesinde yapılacak olan 2 sahayla rahata kavuşmalarını sağlayacağız. Kura çekimine katılan bütün takımlara yeni sezonda centilmence bir lig geçmesi dileğiyle hayırlı olsun” dedi.
2. amatör Fikstür çekiminde takımların sorunları hakkında konuşan Öz Karakeçilispor Kulüp Başkanı Mehmet Karakeçili takımlarımızın idman yapmadığını ve idmansız bir şekilde maçlara çıktığını dile getirerek yetkilere sitemde bulundu.
Karakeçili, “Biz Öz Karakeçilispor ailesi olarak maçlara idman yapmadan çıkıyoruz. Bize verilen tarihlerde idmanlara gittiğimiz saatlerde maçların oynanması nedeniyle idmanlarımızı yapamıyoruz. Geçtiğimiz hafta iki defa idman yapacağımız GAP Arena sahasına gitti elektriklerin olmamasından dolayı yine idman yapamayarak geri dönmek zorunda kaldı. Şanlıurfa’da bizim gibi faaliyet gösteren birçok takımların sorunları bulunuyor. Lütfen takımlarımıza sahip çıkalım” dedi.

24 Oca 2017 - 15:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.