1969 Mastelerden Buz Gibi Galibiyet

Türkiye Masterler ligi Akdeniz grubunda mücadele eden Şanlıurfa 1969 Masterler üçüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Osmaniye

Türkiye Masterler ligi Akdeniz grubunda mücadele eden Şanlıurfa 1969 Masterler üçüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Osmaniye 80 Masterleri Golcü Futbolcusu İsmail Buz’un Attığı 4 gollerle 4-2 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Şanlıurfa 1969 Masterler futbol takımı. Golcü futbolcusu İsmail Buz arka arkaya bulduğu gol ile 2-0 öne geçti ikinci golden hemen sonra Şanlıurfa 1969 Masterler takımından Faruk Yavuz çift sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmada her iki takımın çabaları gol getirmeyince ilk yarı Şanlıurfa 1969 Masterlerin üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarına 10 kişi başlayan Şanlıurfa Masterler rakibin baskılı oyununa kontrataklarla etkili olmaya çalıştı ve yine sahneye Bay gol lakaplı İsmail buz ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da bulduğu 2 golle skoru 4.2 ye taşıyarak galibiyetin mimarı oldu. Osmaniye Masterler 2 gol bulmasına rağmen mağlubiyetten kurtulamadı.

Şanlıurfa Masterler daha önce oynadığı karşılaşmalarda Osmaniye 7 Ocak Masterler takımını deplasmanda aynı statta 6.2 kendi sahasında Hatay Zülüflü han Masterler takımı ile 1-1 berabere kaldı. Haftayı bay geçecek olan Şanlıurfa 1969 Masterler bir sonra ki hafta Ceyhan Masterleri konuk edecek.

Şanlıurfalılar Dernek Başkanından Moral desteği

Osmaniye Masterler Şanlıurfa Masterler Karşılaşması Öncesi. Osmaniye Urfalılar Dernek Başkanı Nusret Eser ve yönetim kurulu üyeleri her iki takım sporcularla bir araya gelerek hatıra fotoğraf çekerek başarılar diledi.

Başkan Nusret Eser maçın tamamın izledikten sonra Şanlıurfa Masterler kafilesini Şükrü Baba ocak başında ağırlayan Başkan Eser Yaptığı Açıklamada. Sporun her zaman dostluk kardeşlik olduğunu ve insanlar arasında en güzel bir iletişim aracı olduğu aşikârdır Şanlıurfalı hemşerilerimi ağırlamaktan her zaman onur duyduğunu belirten Başkan Nusret Eser İnşallah Bir dahi maçlardan sonra hemşerilerimi sıra gecesi eşliğinde ağırlamak şeref duyarım dedi.

26 Kas 2019 - 09:45 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.