16 Yaşinda 9 Milyon TL'ye Dünya Devinde

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City Altınordu'nun gençlik akademisinde yetişen kaleci Berke Özer ile anlaşmaya vardı. 16 yaşındaki

İngiliz devi Manchester City, Altınordu’nun genç yeteneği Berke Özer ile anlaşmaya vardı. 16 yaşındaki file bekçisi için Manchester City, İzmir temsilcisine 2.3 milyon Euro (9.2 milyon TL) bonservis ödeyecek. Berke’nin 18 yaşını doldurduğunda takıma katılacağı ifade edildi.
İngiliz Sportwitness sitesinin haberine göre, Berke Özer’i “Yeni Donnaruma” olarak niteleyen İngilizler’in genç file bekçisini uzun bir süredir takip ettikleri belirtildi.
2000 doğumlu olan Kerem, Türkiye’nin tarih yazan U17 kadrosunun kalecisiydi. Berke Özer’in transferi gerçekleşmesi durumunda Altınordu, Freiburg’a sattığı Çağlar Söyüncü’nün ardından ikinci başarısını elde etmiş olacak.
ENES ÜNAL HARİKALAR YARATIYOR
Büyük gelecek beklediğimiz Enes Ünal ise 2015-16 sezonuna Manchester City takımına transfer oldu. Bu sezonu kiralık olarak Hollanda’nın Twente takımında geçiren genç forvet kırmızı-beyazlı takımda sezonun en iyi futbolcusu seçildi.

17 May 2017 - 17:19 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.