15 Temmuzspor İle Nizipspor Kardeş Kulüp Oldu

Şanlıurfa Süper Amatör kümenin flaş ekiplerinden 15 Temmuzspor ile Nizipspor kardeş kulüp olarak ilan edildi.

Şanlıurfa15 Temmuzspor Kulüp Başkanı Sinan Günak Nizipspor ile kardeş kulüp olduklarını söyledi.

Nizipspor’u kardeş kulüp seçerek futbol bir ilke daha imza attıklarını Urfanatik’e açıklamada bulunan 15 Temmuzspor Kulüp Başkanı Günak, “Şanlıurfa’da bir mahalli kulüp olarak bir çok dalda faaliyet göstermekteyiz. Müessese kulüplerinin yapamadığını bir mahalli kulüp olarak yapmakta olup şimdiye kadar hiç kimseden istediğimiz desteği alamayarak hep kendi ayaklarımızın üzerinde durmaya çalıştık.

Allaha çok şükür bunu da şimdiye kadar başarmış durumdayız. Kardeş Kulüp olarak Nizipspor’u 15 Temmuzspor olarak kardeş kulüp ilan ettik. Nizipspor Kulüp Başkanı Urfalı Hasan Şahin ve takım hocası Ceyhun Cindi Gül’e bize verdikleri desteklerinden dolayı 15 Temmuzspor ailesi olarak çok teşekkür ederim.” Dedi.

Ayrıca 15 Temmuzspor Kulübü kardeş kulüp olarak seçtiği Nizipspor malzeme yardımında bulunarak ilk desteğini verdi.

15 Oca 2018 - 13:02 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.