15 Temmuzspor : 2 Telekomspor : 1

Süper Amatör liginde ikinci yarının ilk maçında 15 Temmuzspor şampiyonluğun güçlü adaylarından Telekomspor'u ikinci yarıda attığı golle 2-1

İlk yarının flaş ekiplerinden ve başarılı teknik direktör İsmail Buz ile yakaladığı galibiyet serisine bir yenisini Telekomspor’u 2-1 mağlup ederek ekleyen 15 Temmuzspor rakiplerin korkulurüyası oldu.

Yenice stadyumunda oynanan ikinci yarının ilk maçında 15 Temmuz ile Telekomspor müsabakasına taraftaralar büyük ilgi gösterdiler. Maça her iki takım hızlı başladı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Telekomspor ilk yarıda 15 Temmuzspor defansının yaptığı hatayı iyi değerlendirerek 1-0 öne geçti.

Golden sonra Telekomspor kalesini abluka altına alan ve sağlı sollu ataklarla gol aramaya çalışan 15 Temmuz başarılı oldu. Sağ kanat atağında gollü bulan 15 Temmuz attığı golle 1-1’lik beraberliği sağladı. Ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan 15 Temmuzspor ilk yarıda olduğu gibi etkili futbolunu ikinci yarıya da taşıyarak başarılı oldu. Kalecinin uzun degajmanına yetişen 15 Temmuz futbolcusu topu kalecinin üzerinde aşırarak durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca 15 Temmuzspor Telekomspor’u 2-1 mağlup ederek ligi alt üst etti.

Maçın uzatma dakikalarında 15 Temmuzspor futbolcusu Ümit rakibine girdiği sert hareketten sonra hakem tarafından çift sarı kartla oyun dışı kaldı.

Maç sonrası 15 Temmuzspor başarılı teknik direktörü İsmail Buz Telekomspor karşısında aslanlar gibi mücadele eden futbolcularını kutladı.

Buz, “15 Temmuzspor ailesi olarak göreve geldiğim günde takımın başarısı için herkes söz vererek adeta kenetlendik. Bu kenetlenmemizin verdiği başarıyı daha yükseklere çıkarmak için herkes elinden geleni yapıyor. Telekomspor karşısında sahada aslanlar gibi mücadele ederek kazanılan bu galibiyeti bütün 15 Temmuzspor ailesine armağan ediyorum.” Dedi.

14 Oca 2018 - 17:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.