11 Nisanspor’dan Lidere Çelme 0-0

BAL ligi temsilcimiz 11 Nisanspor kendi evinde oynadığı lider Adıyaman 1954 spor ile 0-0 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

BAL liginde Şanlıurfa’yı temsil eden 11 Nisanspor kendi evinde lider Adıyaman 1954 sporla oynadığı kritik müsabakada gol sesi çıkmayarak her iki taraf birer puana razı oldular.
3. lige yükselme bölgesel amatör ligi 2. grupta ilk kez mücadele eden Şanlıurfa 11 Nisanspor ligin 11. haftasında kendi evinde oynadığı lider Adıyamanspor ile golsüz berabere kalarak gülen taraf olmadı.
GAP Arena 1. nolu sahada oynan 11 Nisanspor ile Adıyaman 1954 Spor maçına her iki takımın taraftarları yalnız bırakmadılar. Zevkli ve çekişmeli geçen ve her saniyesi heyecanlı geçen mücadelede her iki takımın atakları sonuçsuz kalınca maç başladığı gibi sona erdi.
Maçın ikinci yarısında her iki taraftarın birbirlerine girdiler. Taşların ve yumrukların konuştuğu olayda güvenlik güçleri biber gazı sıkarak taraftarları ayırmaya çalıştı. Olaylardan dolayı maç yaklaşık 20 dakika durdu.
11 Nisanspor ile Adıyamanspor arasında oynanan müsabakada çıkan olaylar nedeniyle bir çok taraftarlar yaralandı.
15 puanla 6. sırada yer alan temsilcimiz 11 Nisasnpor ligin 12. haftasında Araban Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.


11. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

Kahramanmaraş Sakaryaspor : 0 – 3 Araban Belediyespor
Şanlıurfa 11 Nisanspor : 0 – 0 Adıyaman 1954 Spor
62 Pertekspor : 0 – 4 Karaköprü Belediyespor
Şehitkamil Belediyespor : 3 - 1 Fidanspor
İnönü Üniversitesi : 1 - 2 1920 Maraşspor
Elazığ Yolspor : 0 – 1 Malatya Yeşilyurt Belediyespor

05 Ara 2016 - 10:29 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.