11 Nisanspor Çalışmalara Hız Verdi

Şanlıurfa'yı BAL'da başarılı bir şekilde temsil eden 11 Nisanspor Pazar günü deplasmanda karışılacağı 1920 Maraşspor maçının hazırlıklarını

Ligde aldığı galibiyetlerle adın adım zirveye doğru koşan BAL ligi temsilcimiz 11 Nisanspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı 1920 Maraşspr maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftayı kendi evinde GHM Hankendispor’u 4-0 farklı skorla mağlup ederek çıkışını sürdüren 11 Nisanspor 1920 Maraş maçından da galibiyet bekliyor.

Başarılı teknik direktör İsmail Doğan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren 11 Nisanspor güne düz koşu yaparak başladı. Düz koşunun ardından taktik ve fiziksel hareketlerle idmanını sürdüren 11 Nisanspor yaptığı çift kale maçıyla idmanı noktaladı.

Takım olarak şu anda istenilen düzeye gelmiş durumdayız. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını söyleyen 11 Nisanspor başarılı teknik direktörü İsmail Doğan, “Lige şansız bir şekilde mağlubiyetle başladı. Daha sonra ilerleyen haftalarda istediğimiz sonucu alacağımızdan emindi. Ve şu an ligin 9. Haftasını geride bıraktık. 15 puanla 4. Sıradayız.

Allah’ın izniyle ilerleyen haftalarda oynayacağımız müsabakaların en iyi şekilde tamamlayarak 11 Nİsanspor’u layık olduğu yere taşıyacağız.” Dedi.

22 Kas 2017 - 17:35 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.