11 Nisanspor 3, Siverek Belediyespor 1 Aldı

Şanlıurfa'yı BAL Liginde temsil eden 11 Nisanspor kendi evinde Dersimspor'u 3-1 mağlup ederken bir başka temsilcimiz Siverek Belediyespor deplasmanda

Şanlıurfa’yı BAL Liginde temsil eden 11 Nisanspor kendi evinde Dersimspor’u 3-1 mağlup ederken bir başka temsilcimiz Siverek Belediyespor deplasmanda 62 Pertekspor ile 0-0 beraber kaldı.

Hedef Spor Toto 3. Lige çıkma yolunda son iki haftaya girilirken BAL liginde temsilcilerimiz haftayı puanla kapattılar. Ligde her zaman söz sahibi olan 11 Nisanspor kendi evinde Dersimspor engelini 3-1’lik farkla geçerken, Siverek Belediyespor deplasmanda 62 Pertekspor ile golsüz berabere kaldı.

Ligin bitimine 1 hafta kaldı. 11 Nisanspor aldığı bu galibiyetle puanını 43’e çıkartarak ligi Siverek Belediyespor üstünde tamamlamayı başardı.

Dersimspor karşısında 11 Nisanspor’u galibiyete taşıyan golleri Furkan Demir, İbrahim Yıldız ve Mazlum Kurt Kaydetti.

Deplasmanda 62 Pertekspor ile golsüz berabere kalan Siverek Belediyespor puanını 38’e yükseltti. Ligde son haftaya girilirken, Siverek Belediyespor evinde oynayacağı İnönü Üniversitesini mağlup etse bile lig sonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

TOPLU SONUÇLAR

GMH Hankendispor : 2 – 2 : 1920 Maraşspor

Araban Belediyespor : 1 – 1 : Malatya Yeşilyurt Belediyespor

Şanlıurfa 11 Nisanspor : 3 – 1 : Dersimspor

İnönü Üniversitesi : 5 – 2 : Adıyaman 1954

62 Pertekspor : 0 – 0 : Siverek Belediyespor

Erdağ İnşaat Dumlupınarspor : 1 – 3 : Şehitkamil Belediyespor

PUAN DURUMU

01 Nis 2018 - 17:53 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.