11 Nisan Stadyumunun Elektrik Sorunu Çözüldü

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tesislerden sorumlu yöneticisi Mehmet Fazıl Logan Genel Sekreter Adnan Yükselir'in yaptıkları çalışma sonunda

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Tesislerden sorumlu yöneticisi Mehmet Fazıl Logan, Genel Sekreter Adnan Yükselir’in yaptıkları çalışma sonunda 11 NisanStadyumu 1 ve 2 nolu sahaların onarım ve ışıklandırma sorununu çözüme kavuşturarak bundan böyle gece maçlarının rahatlıkla oynanacaktır.

Amatör takımların güvenoyunu aldıktan sonra göreve başlayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaptıkları hizmetlerle göz doldurmaya devam ediyor.

ASKF Tesislerden sorumlu Yönetici Mehmet Fazıl Logan, İl ve İlçelerde yaptığı tesis saha kontrollerde sorun yaşanan tesisleri iyileştirerek takımların hizmetine sunmaya devam ediyor.

Son olarak yıllardır Amatör takımlarımızın kanayan yarası olan 11 Nisan Stadyumunun 1 ve 2 nolu saha zemini ve aydınlatma sorununu çözerek, kanayan yaraya melhem sürerek kanamayı durdurmayı başardı.

Bundan böyle Amatör takımlarımız maçlarını geçe gönül rahatlığıyla oynayabileceklerini söyleyen ASKF Tesisler Sorumlusu Loğan, “11 Nisan Stadyumu 1 ve 2 nolu sahada yapılan çalışmalarda desteklerinden dolayı Tesis Sorumlusu Şube Müdürü Emrah Yaşar, Halil Aslan ve Cemal Dodanlı’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” Dedi.

12 Kas 2017 - 11:35 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.