11 Nisan Spor  Balda Maglup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi 11 Nisan ile karşılaşan İnönü Üniversitesi spor karşılaşmayı 3-0 kazanarak

Şanlıurfa Gap Arena Recep Kutluay Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Emrullah Doğan, Mehmet Kirişçioğlu, Selçuk Kaplan hakem üçlüsü yönetti. İnönü Üniversitesispor rakibi karşısına Volkan, Yunus, Fikret, Garip, Enes, Fatih, Ramazan, Meriç, Ebubekir Bozan, Kerem ve Ebubekir Yardım on biriyle çıktı.




Şanlıurfa gap arenada 11 nisan ise şu kadroyla sahada reklerine kattı.
A.Bilal toplu,İsmail.ilham,Vedat ,engin ,müslüm,Erhan ,sadettin ,aldulkerim, İbrahim,Süleyman,Harun,İbrahim yıldırım,Sercan,Muhammed,hasan ,Yusuf ile sahada 90 dakika mücadele etti.




19.hafta mücadelesine etkili başlayan ev sahibi takım 11 Nisan dakikalar 70'i gösterirken kazandığı penaltı vuruşunu değerlendiremedi. Kullanılan penaltıda Volkan güzel bir zamanlamayla gole izin vermedi. Maçın bu dakikasından sonra kontrolü ele geçiren Malatya temsilcisi 78 ve 85'te Ebubekir Bozan ile art arda goller bularak 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın son golünü 90. dakikada oyuna sonradan giren Engin Yıldız kaydederek, maçın skorunu tayin etti.

Müsabakayı

3-0

kazanan İnönü Üniversitesispor, 18.haftası geride kalan Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta puanını 27'ye yükseltti.

20 Şub 2017 - 11:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.