1 Puanı paylaştılar

Karşılaşmanın orta hakemliğini Mehmet Şengül yaparken Yunus Sarar ve Uğur Kılıç yardımcılıklarını yaptı. Mücadelenin başlama vuruşuyla birlikte

Karşılaşmanın orta hakemliğini Mehmet Şengül yaparken Yunus Sarar ve Uğur Kılıç yardımcılıklarını yaptı.

Mücadelenin başlama vuruşuyla birlikte üstünlük kurma çabası içine giren ekipler güzel bir mücadele orta koydular. Orta sahada yaşanan pas trafiği izleyenlere seyir zevki yaşatan bir müsabaka oldu.

Karşılaşmada takımlar buldukları gollerle devreye 1-1 berabere girdiler.

Oyunun gidişatında da ki dengeleri bir türlü bozamadılar. Girdikleri pozisyonları birer birer harcayan ekipler sahadan 1-1 berabere ayrıldılar.

İbrahim Çatın yönetiminde ki Gençlerbirliği sahaya şu 11 ile çıktı;

Mustafa Babacan, Sami Taşçi, Fetullah Doğan, Yusuf Aslan, Necmettin Doğan, İzzettin Kaya, Uğur Çiçek, Ümit Uyar, Ömer Faruk Çetin, Ferhat Doğan ve Kemal Kaya

Yasin Altıngöz sorumluluğunda ki Tarımspor sahaya şu 11 ile çıktı;

M. Sami Baylan, Emrah Yıldırım, Mehmet Arış, Yusuf Demirtaş, Osman Üçeş, Mustafa Çatın, İbrahim Dipçi, İ.Halil Akdoğan, İ.Eyyüp Aytaç, Ali Kaynup, Ahmet Ötegeçili

Maçın bitiminin ardından bir açıklama yapan İbrahim Çatın;

“ İki takımda eşit bir oyun ortaya koydu. Geride hata yapmadan orta sahada mücadeleler yaşandı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, rakibimizde iyi oynadı. Sporcularım ellerinden geleni yaparak güzel bir mücadele ortaya koydular. Centilmence geçen bir maç oldu, kazanmaktan daha önemlisi bu. Oyuncularımı ve rakibimizi tebrik ediyorum” Dedi.

#

03 Ara 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.