1 Dakika Bile Oynamadan 500 bin TL Kazandı

Milli Takımda oynadığı dönemde sadece kadroda olduğu için 500 bin TL prim kazanan Hayrullah Mert Akyüz 'O dönem büyüklerimiz öyle uygun gördü

Hollanda 2. Ligi'nde mücadele veren Dordrecht'te görev alan Erol Erdal Alkan'ın Türkiye A Milli Takım'ının Romanya ve Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosunda yer alması tartışmalara neden oldu. Erol'dan önce çok konuşulan bir başka isim, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde oynayan Hayrullah Mert Akyüz'ün aldığı prim olmuştu. Yaşanan gelişmeler Hayrullah Mert Akyüz'ü tekrar gündeme getirdi. Ajansspor'dan Salim Manav'a özel açıklamalarda bulunan Adanaspor file bekçisi Hayrullah Mert Akyüz, o dönem ile ilgili konuştu.

Hayrullah Mert Akyüz, şunları söyledi:

"BÜYÜKLERİMİZ ÖYLE UYGUN GÖRDÜLER"

"Neden hala gündeme geliyorum? Buna anlam veremiyorum. Arda Turan Barcelona'ya transfer oldu. Arda Turan bile eleştiriliyor. Futbolda eleştiri var. Fakat bu eleştiriler performansımla ilgili olsa çok daha iyi olacak. Prim konusuna gelince o dönem büyüklerimiz öyle uygun gördüler ben de saygı duydum. Nasip, kısmet diyelim. Şu anda İrfan Can kardeşim forma giyiyor. Aramızda en ufak problem yok. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. İrfan Can da umarım futbolumuza uzun yıllar katkıda bulunur."

15 Kas 2017 - 09:18 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.